ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Barış Alper Yılmaz transferini resmen açıkladılar! Sacha Boey'in rekoru kırıldı: Tarihe geçti...

Süper Lig lideri Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Barış Alper Yılmaz için bir transfer gelişmesi daha yaşandı. Sarı-kırmızılıların bu sezon jokeri olan Barış Alper Yılmaz, takımdan ayrılıyor. İşte detaylar...

5 Mayıs 2024 Pazar 13:19 | Son Güncelleme:
Barış Alper Yılmaz transferini resmen açıkladılar! Sacha Boey'in rekoru kırıldı: Tarihe geçti...

Trendyol Süper Lig'de üst üste 2'nci şampiyonluğuna adım adım yürüyen Galatasaray'da bu sezonun flaş isimlerinden biri olan Barış Alper Yılmaz, transfer gündeminden düşmüyor. Birçok dev kulüple anılan milli oyuncu, Serie A'nın dev ekibine transfer olarak Süper Lig'in bonservis rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

BARIŞ ALPER YILMAZ, NAPOLI'YE DOĞRU

Galatasaray'da sezonun en etkili isimlerinden olan ve sarı-kırmızılıların büyük bir bonservis beklentisi olan Barış Alper Yılmaz için beklenen oldu. İtalyan basınında yer alan habere göre; Geçen sezon Serie A şampiyonu olan Napoli, Barış Alper Yılmaz'ın transferi için Galatasaray ile 32.5 milyon euro karşılığında el sıkıştı. Milli oyuncunun, sezon bitiminin hemen ardından mavililere imza atacağı öğrenildi.

SÜPER LİG TARİHİNE GEÇİYOR

Barış Alper Yılmaz'ın Napoli'ye transferinde herhangi bir pürüz çıkmazsa Süper Lig'de yeni bir rekor kırılacak. Barış Alper, Çizme basınında çıkan haberde yer alan bonservis bedeliyle transfer olursa, ara transfer döneminde Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'in kırdığı rekorun yeni sahibi olacak. Boey, Bavyera ekibine 30+5 milyon euro bonuslar karşılığında transfer olarak Süper Lig tarihinin en pahalı satışı olmuştu. Barış Alper, 32.5 milyon euro net bonservis bedeliyle Boey'yi geride bırakacak.

GALATASARAY RAKAMLARI

Barış Alper Yılmaz, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 104 maça çıktı. 24 yaşındaki yıldız oyuncu, bu mücadelelerde 10 gol ve 11 asist üreterek takımına skor katkısı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr