ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Caner Erkin resmen Süper Lig'e geri dönüyor! Beklenen transfer sonunda oldu...

Caner Erkin transferinde büyük sürpriz. Son olarak Eyüpspor ile Süper Lig'e yükselen tecrübeli futbolcunun geleceği belli oldu. İşte Caner Erkin transferinde son durum...

1 Mayıs 2024 Çarşamba 18:39 | Son Güncelleme:
Caner Erkin resmen Süper Lig'e geri dönüyor! Beklenen transfer sonunda oldu...

Formasını giydiği Eyüpspor ile olan sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin için sıcak bir gelişme yaşandı. Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanan tecrübeli sol bek oyuncusu Caner Erkin için İstanbul ekibinde karar verildi.

CANER ERKİN, YENİDEN SÜPER LİG'DE

2023'ün yazında Başakşehir'den bedelsiz olarak Eyüpspor'a transfer olan Caner Erkin, Trendyol 1. Lig'de ilerleyen yaşına rağmen müthiş bir performans ortaya koyarak alkış topladı. 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen İstanbul ekibinde sözleşmesi haziranda sona erecek olan tecrübeli sol bekin geleceği uzun süredir merak konusuydu.

VE BEKLENEN TRANSFER OLDU

Eyüpspor'da geleceği merak konusu olan ve haziranda sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin için karar verildi. Eflatun-sarılılar, 35 yaşındaki tecrübeli sol bek oyuncusu ile yeni sözleşme imzalamayı planlıyor. Önümüzdeki günlerde yıldız isim ile masaya oturulacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Caner Erkin, bu sezon Eyüpspor formasıyla toplam 25 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2029 dakika sahada kalan 35 yaşındaki sol bek, 8 gol ve 7 asistle takımına katkıda bulundu.