ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Cengiz Ünder'in dünyası başına yıkıldı! İnanılmaz: Tam bir kabus...

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Cengiz Ünder için çarpıcı bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerde geleceği çok tartışılan Cengiz Ünder için dikkat çeken bir karar alındı. İşte detaylar...

29 Nisan 2024 Pazartesi 14:45 | Son Güncelleme:
Cengiz Ünder'in dünyası başına yıkıldı! İnanılmaz: Tam bir kabus...

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'nin sezon başında rekor bir bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Cengiz Ünder için işler iyi gitmiyor. Kanarya'da bir türlü istenen seviyeye çıkamayan ve taraftarlar tarafından sıklıkla eleştirilen Cengi Ünder'e bir darbe daha geldi.

CENGİZ ÜNDER İLK 11'DE YER ALMAYACAK

Fenerbahçe'nin büyük beklentilerle Fransız ekibi Marsilya'dan kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, sarı-lacivertlilere hayal kırıklığı yaşattı. Milli oyuncunun formu karşısında teknik direktör İsmail Kartal, radikal bir karar aldı. DHA'da yer alan habere göre; Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ligin kalan dört haftasında herhangi bir sakatlık veya ceza durumu olmadığı sürece Cengiz'e ilk 11'de forma vermeyecek.

OLYMPIAKOS MAÇINDA DA ÇOK ELEŞTİRİLMİŞTİ

Cengiz Ünder, Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'a penaltılarda elendiği maçta da eleştirilen isimlerden biri olmuştu. Milli oyuncu, Yunan ekibine karşı kötü bir vuruş yaparak penaltı kaçırmıştı. Cengiz'in yaptığı vuruş taraftarlar tarafından tepki toplamıştı.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Cengiz Ünder, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 31 maçta toplam 1237 dakika süre bulabildi. 27 yaşındaki oyuncu, bu sürelerde 9 gol ve 3 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.