ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Elveda Bright Osayi-Samuel! Bonservisi bile belli oldu: Fenerbahçe'de ayrılık resmen duyuruldu...

Fenerbahçe'de sürpriz Bright Osayi-Samuel gelişmesi yaşanıyor. 26 yaşındaki sağ bekin yeni adresini Ada basını resmen duyurdu. İşte Bright Osayi-Samuel haberinin detayları...

5 Mayıs 2024 Pazar 19:54 | Son Güncelleme:
Elveda Bright Osayi-Samuel! Bonservisi bile belli oldu: Fenerbahçe'de ayrılık resmen duyuruldu...

Kanat oyuncusu olarak geldiği Fenerbahçe'de bek pozisyonunda gösterdiği başarıyla dikkat çeken Bright Osayi-Samuel, Avrupa kulüplerinin radarına girmişti. Hızı ve çevikliğinin yanına defansif özelliklerini de ekleyen Nijeryalı yıldız için İngiliz ekibi resmen devreye girdi.

BRIGHT OSAYI-SAMUEL'E LEEDS KANCASI

Leeds United, Bright Osayi-Samuel'i kadrosuna katmaya çok yakın. İngiliz basınında yer alan haberde; Premier Lig'e yükselme mücadelesi veren Leeds'in bunu başarması halinde iddialı bir kadro kurmak istediği ve 26 yaşındaki sağ bekin de transfer listelerinin ilk sıralarında olduğuna değinildi. Fenerbahçe'ye imza atmadan önce de İngiltere'de top koşturan Osayi'nin tarafların anlaşması halinde Ada'ya dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

PİYASA DEĞERİ 8,5 MİLYON

Bright Osayi-Samuel'in 8,5 milyon euro piyasa değeri bulunuyor. Leeds United'ın ise Fenerbahçe'ye teklif olarak 10 milyon euro önereceği ancak sarı lacivertlilerin daha yüksek bir talepte bulunabileceği de haberin detayları arasında yer aldı.

9 GOLE KATKI

Bu sezon sarı lacivertli formayla 35 maçta görev alan Bright Osayi-Samuel, 3 gol ve 6 asistlik performans sergilemeyi başardı.

www.aksam.com.tr