ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Elveda Dries Mertens! 1+1 yıllığına anlaşmayı resmen duyurdular

Dries Mertens, iki başarılı sezon geçirdiği Galatasaray'a veda etmeye hazırlanıyor. 36 yaşındaki yıldızın yeni durağı herkesi şaşırttı. İşte Dries Mertens haberinin detayları…

29 Nisan 2024 Pazartesi 21:02 | Son Güncelleme:
Elveda Dries Mertens! 1+1 yıllığına anlaşmayı resmen duyurdular

Dries Mertens, 2022 yazında efsanesi haline geldiği Napoli'den ayrılarak Galatasaray'ın yolunu tutmuştu. Sarı kırmızılıların geçen yıl kazandığı şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olan tecrübeli forvet, önümüzdeki yaz aylarında bitecek sözleşmesinin ardından Türkiye'ye veda edecek.

DRIES MERTENS'E ARABİSTAN KANCASI

Suudi Arabistan ekipleri, Dries Mertens için harekete geçti. Suudi kaynaklı haberlerde, bu sezon Galatasaray ile adeta gençlik yıllarını anımsatan bir performans sergileyen yıldız oyuncunun birçok Suudi Arabistan takımı tarafından takip edildiğini, bu kulüplerin yaz döneminde resmi girişimlerde bulunacağını dile getirdi. Oyuncuya yapılacak tekliflerde yüksek bir maaş verileceği ve 1+1 yıllık kontrat önerileceği de haberin detayları arasında yer aldı.

TEKLİFLERE SICAK BAKABİLİR

Kariyerinin son senelerini yaşayan Dries Mertens'in emekli olmadan önce Arabistan'dan gelen astronomik teklifleri değerlendirebileceği aktarıldı. 36 yaşındaki Belçikalı futbolcunun kesin kararını Galatasaray ile sezonu bitirmesinin ardından vermesi bekleniyor.

BU SEZONUN KİLİT İSİMLERİNDEN

Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray'ın en skorer isimlerinden olan Mertens, adeta ikinci baharını yaşıyor. Tecrübeli yıldız bu sezon 47 maçta forma giyerken, 9 gol ve 16 asistlik skor katkısıyla takımının şampiyonluk yolundaki kilit isimlerinden oldu.

www.aksam.com.tr