ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Fenerbahçe maçı bugün saat kaçta? Fenerbahçe-İstanbulspor maçı hangi kanalda, maçı nasıl izlenir?

Fenerbahçe-İstanbulspor maçı için heyecan dorukta! Fenerbahçe, Galatasaray'ın Konyaspor'u yenerek şampiyon olması durumunda sezonu ikinci olarak tamamlayacak. Kritik karşılaşma öncesi sarı lacivertli takımın taraftarları, maçı canlı izlemek için Fenerbahçe-İstanbulspor maçının hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Peki Fenerbahçe maçı bugün saat kaçta? Fenerbahçe-İstanbulspor maçı nasıl izlenir? İşte FB-İstanbul maçının yayın bilgileri

26 Mayıs 2024 Pazar 16:46 | Son Güncelleme:
Fenerbahçe maçı bugün saat kaçta? Fenerbahçe-İstanbulspor maçı hangi kanalda, maçı nasıl izlenir?

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Fenerbahçe, İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında galip gelen Sarı-Lacivertli ekip, rakibiyle puan farkını 3'e düşürdü ve ikili averajda öne geçti. Kritik mücadeleyi canlı olarak takip etmek isteyen futbolseverler, Fenerbahçe-İstanbulspor maçının saati ve yayıncı kuruluşunu sorguluyor. Fenerbahçe-İstanbulspor maçının yayıncı kuruluşu belli oldu. Buna göre; Fenerbahçe maçı bugün saat kaçta? Fenerbahçe-İstanbulspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

FENERBAHÇE MAÇI BUGÜN SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Fenerbahçe, İstanbulspor'u ağırlıyor. Mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetirken yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Samet Çiçek üstlenecek.

Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma 26 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports ekranlarından yayınlanacak.

Ezeli rakibini geçtiğimiz hafta mağlup eden Fenerbahçe, rakibiyle puan farkını 3'e düşürdü ve ikili averajda öne geçti.

Konyaspor - Galatasaray mücadelesi Fenerbahçe maçıyla aynı saatte başlayacak.

FENERBAHÇE, İSTANBULSPOR MUHTEMEL 11

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Becao, Çağlar, Ferdi, Osayi, Szymanski, Fred, Tadic, Dzeko, Serdar Dursun

Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Fenerbahçe'nin şampiyon olması için ne yapması lazım?