ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Fenerbahçe'nin şampiyon olması için ne yapması lazım?

Fenerbahçe'nin şampiyon olma ihtimali, Galatasaray'ı 1-0 mağlup etmesinin ardından gündeme geldi. Galatasaray, Fenerbahçe ile olan maçının ardından 99 puanda kaldı ve son haftaya sarı-lacivertlilerin 3 puan önünde girdi. Fenerbahçe ise İstanbulspor ile karşılaşacak. Peki, Fenerbahçe'nin şampiyon olması için ne yapması lazım? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? İşte detaylar

26 Mayıs 2024 Pazar 11:37 | Son Güncelleme:
Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Fenerbahçe'nin şampiyon olması için ne yapması lazım?

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray, Konyaspor'a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta Sarı Kırmızılı takımı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin şampiyon olması için olasılıklar gündeme geldi. 99 puanlı sarı-kırmızılı rakibiyle puan farkını 3'e indiren Fenerbahçe, şampiyonluk hesapları yapıyor. Peki Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Fenerbahçe'nin şampiyon olması için ne yapması lazım? İşte olasılıklar...

FENERBAHÇE NASIL ŞAMPİYON OLUR?

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında ezeli rakibi Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıdı.

Galatasaray, Konyaspor ile 26 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da oynanacak olan mücadelede 1 puan alması halinde şampiyon olacak.

99 puanla zirvede olan Galatasaray, son hafta Konyaspor deplasmanına çıkarken, 96 puanlı Fenerbahçe ise küme düşmesi haftalar önce kesinleşen İstanbulspor'u konuk edecek.

Galatasaray sezonun son haftasında Konyaspor deplasmanından 1 puan dahi alması durumunda şampiyon olacak. Galatasaray'ın yenilmesi, Fenerbahçe'nin kazanması durumunda ise şampiyonluk ipini Sarı-Lacivertliler göğüsleyecek.

Galatasaray'ın Konyaspor maçında kaybetmesi durumunda Fenerbahçe şampiyon olacak. Fenerbahçe'nin şampiyon olması için İstanbulspor karşısında kazanması gerekiyor.

FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYON OLMASI İÇİN NE YAPMASI LAZIM?

Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için sarı-kırmızılıların Konyaspor karşısında mağlup olması, kendilerinin ise İstanbulspor'u mağlup etmesi gerekiyor.

Şampiyonlukta ikili averaj belirleyici oluyor. Sezonun ilk yarısında oynanan mücadele eşitlikle tamamlanmıştı.

Galatasaray 5. yıldızı ne zaman alacak? Galatasaray kaç kere şampiyon olursa 5 yıldız olur?