ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Fenerbahçe'de Edin Dzeko depremi! Ali Koç devreye girdi: Ortalık yıkıldı...

Fenerbahçe forması giyen Edin Dzeko için çarpıcı bir gelişme yaşandı. Boşnak golcü, Sivasspor maçının ardından kulüpte krize neden oldu. İşte Edin Dzeko haberinin detayları...

25 Nisan 2024 Perşembe 11:32 | Son Güncelleme:
Fenerbahçe'de Edin Dzeko depremi! Ali Koç devreye girdi: Ortalık yıkıldı...

Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda ağır bir darbe almıştı. Ezeli rakibi ve lig lideri Galatasaray ile puan farkının 4'e yükselmesinin ardından sarı-lacivertli kulüpte adeta bir çöküş yaşandı. Sivasspor maçının 71'nci dakikasında oyundan alınan Edin Dzeko, bu karara tepki göstermişti.

EDIN DZEKO'YU ALİ KOÇ UYARMIŞ

Sivasspor maçı 1-1 devam ederken teknik direktör İsmail Kartal, Edin Dzeko'yu oyundan alarak yerine Serdar Dursun'u oyuna sürmüş ve Boşnak golcü, bu karara tepki göstererek direkt soyunma odasına gitmişti. Fotospor'da yer alan habere göre; bu hareket Ali Koç'u kızdırdı ve soyunma odasına mesaj göndererek Dzeko'ya kaptan gibi davranmasını ve yedek kulübesine gelmesini istediği yönünde bir mesaj gönderdi.

TARAFTARLAR DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Edin Dzeko'ya tepki gösteren sadece Ali Koç değildi. Sivasspor karşısında birçok pozisyona giren ancak bunlardan yararlanamayan Edin Dzeko'ya sosyal medya üzerinden birçok sarı-lacivertli taraftar tepki göstermişti. Dzeko, gol krallığı yarışında Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile yarışıyor. İki golcünün de 20 golü bulunuyor.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Edin Dzeko, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 42 maça çıktı. 38 yaşındaki santrfor oyuncusu, bu mücadelelerde 24 gol ve 9 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.