ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi depremi! Krize girdiler: Bunu kimse beklemiyordu...

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de forma giyen Michy Batshuayi için flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerde geleceği merak konusu olan Michy Batshuayi kulüpte krize neden oldu. İşte detaylar...

30 Nisan 2024 Salı 14:02 | Son Güncelleme:
Fenerbahçe'de Michy Batshuayi depremi! Krize girdiler: Bunu kimse beklemiyordu...

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de işer iyi gitmiyor. Son olarak Sivasspor'a takılmasının ardından Galatasaray ile puan farkı 4'e çıkan sarı-lacivertlilere kötü bir haberde golcü oyuncu Michy Batshuayi'den geldi. Belçikalı oyuncu, gemileri yakmış durumda.

MICHY BATSHUAYI KULÜBE CEVAP VERMEDİ

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Michy Batshuayi, kulüpte gerilime sebep oldu. Fotospor'da yer alan habere göre; Fenerbahçe yönetimi, Belçikalı santrfora yeni sözleşme teklifinde bulundu. Batshuayi ise bu teklife cevap vermedi ve takımdan ayrılma sinyali vererek önümüzdeki sezon için takımı forvet krizine soktu.

ICARDI VE DZEKO'YU SOLLADI!

Bu sezon Fenerbahçe'de yedek kulübesinden hamle oyuncusu olarak tercih edilen Michy Batshuayi için dikkat çeken bir istatistik ortaya çıktı. Belçikalı oyuncu, Galatasaray'ın yıldız santrforu Mauro Icardi ve takım arkadaşı Edin Dzeko'yu Süper Lig'de dakika başına atılan golde geçmeyi başardı. Batshuayi, Süper Lig'de 500 dakika ve üzerinde süre bulan oyuncular arasında her 51 dakikada 1 gol atmayı başararak bu alanda zirvede yer almayı başardı.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Michy Batshuayi, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 72 maça çıktı. 31 yaşındaki golcü, bu mücadelelerde 43 gol ve 5 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.