ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Güle Güle Uğurcan Çakır! 3 yıllığına anlaşmayı resmen duyurdular...

Trabzonspor'da sürpriz Uğurcan Çakır gelişmesi yaşanıyor. 28 yaşındaki kalecinin yeni adresini İngiliz basını açıkladı. İşte Uğurcan Çakır haberinin detayları...

6 Mayıs 2024 Pazartesi 21:39 | Son Güncelleme:
Güle Güle Uğurcan Çakır! 3 yıllığına anlaşmayı resmen duyurdular...

Uğurcan Çakır, 12 senelik Trabzon macerasının ardından kariyerinde yeni bir sayfa açıyor. Adı transfer dönemlerinde birçok takımla anılan başarılı kaleci, İskoçya'nın köklü kulübü Celtic'in başarısı için forma giyecek.

UĞURCAN ÇAKIR CELTIC'E GİDİYOR

İskoç ekibi Celtic, Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İngiliz basınında yer alan haberde; Yeşil beyazlıların, 28 yaşındaki kaleci için gelecek haftalarda Trabzonspor'a resmi teklifte bulunacağını aktardı. Haberin detaylarında Celtic'in milli eldiven için 8 milyon euro bedeli gözden çıkardığı ve oyuncuya 3 yıllık kontrat önereceği ifade edildi.

SUUDİ KULÜPLERİ DE İSTİYOR

Suudi Arabistan'dan bazı takımlar da Uğurcan Çakır'ın durumunu yakından takip ediyor. Yine İngiliz basını, birkaç Suudi kulübünün 28 yaşındaki kaleci için Celtic'den daha yüksek bir teklif ile Trabzonspor'un kapısını çalabileceğini belirtti.

BU SEZON ESKİ GÜNLERİNDEN UZAKTA

Uğurcan Çakır, Trabzonspor ile yaşadığı şampiyonlukta takımın en istikrarlı ve yaptığı kurtarışlarla şampiyonluğa direkt etki eden futbolcularından olmuştu. Son dönemde o görüntüsünden uzakta sayılabilecek bir performans sergileyen başarılı eldiven, bordo mavili formayla bu sezon çıktığı 38 maçta 49 gol yedi.

www.aksam.com.tr