ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Hoş geldin Ozan Kabak! Süper Lig devinin yeni stoperi oldu

Ozan Kabak Süper Lig'e geri döndü. Bir süredir Avrupa'nın çeşitli liglerinde top koşturan milli futbolcu için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. İşte Ozan Kabak'ın yeni adresi...

5 Mayıs 2024 Pazar 20:59 | Son Güncelleme:
Hoş geldin Ozan Kabak! Süper Lig devinin yeni stoperi oldu

Almanya Bundesliga'da Hoffenheim forması giyen Ozan Kabak için önemli bir transfer gelişmesi yaşandı. Sezonu burada geçiren ve yeni sezonda yeni bir maceraya atılmayı planlayan milli futbolcu için Süper Lig devi harekete geçti. İşte Ozan Kabak transferinin detayları...

OZAN KABAK SÜPER LİG DEVİNDE!

Yaz transfer dönemi öncesi adı çeşitli kulüplerle anılan 24 yaşındaki futbolcu için İngiliz kulüpleri harekete geçmişti. Daha önce Ada'da Liverpool ve Norwich City formaları giyen milli oyuncunun yeniden İngiltere'ye dönmeye sıcak baktığı da kaydedilmişti. Ancak Ozan Kabak için Süper Lig devi Beşiktaş'ın devreye girmesi işleri değiştirdi. Yeni sezonda hem savunma hattını hem de yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Galatasaray altyapısından yetişen Ozan Kabak'ı gözüne kestirdi.

YAZ AYLARINDA TRANSFER NETLEŞECEK

Milli futbolcu şu sıralar Bundesliga'da orta sıralarda bulunan Hoffenheim ile sezonu bitirmeye odaklanmış durumda. 2023/24 sezonunun sona ermesinin ardından ise resmi transfer görüşmelerinin başlaması bekleniyor.

Öte yandan Beşiktaş'ın Ozan Kabak'ın ardından bir stoper transferi daha yapması bekleniyor. Bu transfer için daha tecrübeli isimlere odaklanıldığı da gelen bilgiler arasında.

www.aksam.com.tr