ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

İtalyanlar resmen duyurdu! Beşiktaş, Immobile ile imzalıyor

Beşiktaş, Ciro Immobile transferde mutlu sona çok yaklaştı. Çizme basını, siyah-beyazlıların İtalyan yıldıza sözleşmesini gönderdiğini iddia etti. İşte detaylar...

9 Temmuz 2024 Salı 15:11 | Son Güncelleme:
İtalyanlar resmen duyurdu! Beşiktaş, Immobile ile imzalıyor

Beşiktaş, Ciro Immobile transferinde mutlu sona çok yaklaştı.

BEŞİKTAŞ SÖZLEŞMEYİ GÖNDERDİ

Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Beşiktaş, Ciro Immobile'ye sözleşmesini gönderdi ve imzayı beklemeye başladı.

IMMOBILE BONSERVİSİNİ İSTEDİ

Lazio Başkanı Claudio Lotito ile görüşen Immobile, kulübe yaptığı hizmetlerin ardından bonservisinin ücretsiz şekilde verilmesini talep etti. Daha önce Beşiktaş'tan 5 milyon euro bonservis talep eden Lotito'nun, bu istek karşısında vereceği cevaba göre transfer kısa süre içerisinde netleşecek.

BEŞİKTAŞ'TAN ALACAĞI MAAŞ

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Lazio'da 2 yıl ve toplam net 6 milyon euro'luk maaşı olan Immobile'nin Beşiktaş'tan yıllık net 5 milyon euro maaş alacağı belirtildi.

MERTENS VE BONUCCI İLE GÖRÜŞTÜ

Haberde, Immobile'nin transfer için Galatasaray'dan Dries Mertens ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Leonardo Bonucci'den bilgi aldığı ifade edildi.

KARİYERİ VE GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Ciro Immobile, geçtiğimiz sezon Lazio formasıyla 43 maça çıktı ve 11 kez ağları havalandırdı. Tecrübeli golcü bu maçlarda 1 asist kaydetti. Lazio'ya 2016/17 sezonunda imza atan Immobile, kariyerinde daha önce Sevilla, Torino, Borussia Dortmund, Juventus, Pescara, Grosseto ve AC Siena formalarını giydi.