ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ne yaptın sen Emre Mor! Bütün Türkiye onu konuşuyor

Devre arasında Fenerbahçe'den Fatih Karagümrük'e kiralanan Emre Mor için sıcak bir gelişme yaşandı. Başarılı oyuncu, son olarak oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş mücadelesinin ardından gündeme oturdu. İşte Emre Mor haberinin detayları…

29 Nisan 2024 Pazartesi 11:41 | Son Güncelleme:
Ne yaptın sen Emre Mor! Bütün Türkiye onu konuşuyor

Yeni sezona Fenerbahçe ile başlayan ancak çok fazla süre şansı bulamamasının ardından ara transfer döneminde Fatih Karagümrük'e kiralanan Emre Mor, İstanbul ekibinde performansıyla eski günlerine dönme sinyalleri vermeye devam ederken yaptığı son hareket ile hemen hemen her futbolsever tarafından konuşulan isim oldu.

EMRE MOR DERBİYİ KADIKÖY'DE İZLEDİ

Trendyol Süper Lig'in 34'üncü hafta karşılaşmasında Fenerbahçe'nin evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği mücadelede sarı-lacivertlilerin Fatih Karagümrük'e kiraladığı Emre Mor da mücadeleyi yerinden takip etti. Yıldız oyuncuya bu hareketinden dolayı birçok tepki yağdı. Emre Mor'a yapılan eleştirilerin sebebi başka bir Süper Lig ekibinde oynarken bu mücadeleyi stadyumdan takip etmesi olarak gösterildi.

DAHA ÖNCE DE TEPKİ ÇEKEN BİR HAREKETTE BULUNMUŞTU!

Emre Mor, Fatih Karagümrük'e kiralandıktan sonra bir kez daha gündem olmuştu. 27 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 29'uncu haftasında evinde Pendikspor'u konuk ettiği mücadelede de sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla tepkileri üzerine çekmişti.

İşte Emre Mor'un o paylaşımı;

www.aksam.com.tr