ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Süper Lig'de Nuri Şahin sürprizi! Resmen geri dönüyor

Süper Lig'de zor günler geçiren Beşiktaş'ta teknik direktörlük için gündeme Nuri Şahin'in ismi düştü. Siyah beyazlıların listesinde yerli isim olarak en başta Nuri Şahin bulunuyor. İşte detaylar...

24 Nisan 2024 Çarşamba 20:12 | Son Güncelleme:
Süper Lig'de Nuri Şahin sürprizi! Resmen geri dönüyor

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları hız kazandı. Siyah beyazlılar Portekizli teknik direktörü Santos ile yollarını ayırmıştı. Beşiktaş'ın yeni hocasını Almanya'da bulduğu iddia edildi. Sports Digitale'nin haberine göre siyah beyazlılar Nuri Şahin için temasa geçti. Beşiktaş'ın yerli teknik direktör listesinin en başında Nuri Şahin yer alıyor.

NURİ ŞAHİN İÇİN RESMİ GÖRÜŞME

Gelen bilgilere göre Beşiktaş cephesi, Borussia Dortmund kulübü ile bir temas kurdu. Yapılan görüşmede siyah beyazlı yöneticiler, başarılı teknik adamın durumunu sordu. Yeni teknik direktör için alternatiflerini arttıran siyah beyazlılarda, yerli isimlerin ilk sırasında Nuri Şahin bulunuyor.

DORTMUND'DA YARDIMCI ANTRENÖR

Başarılarla dolu futbolculuk kariyerini sonlandıran Nuri Şahin, hocalık kariyerine ise futbolu bıraktığı Antalyaspor'da başlamıştı. Burada istikrarlı bir performans sergileyen ve futboluyla takdir toplayan genç teknik adam, geçtiğimiz ocak ayında Borussia Dortmund'a yardımcı antrenör olarak gitti.

Antalyaspor'un başında 92 maça çıkan Nuri Şahin, 1.49 puan ortalaması yakalamıştı.