ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Süper Lig'de yılın transfer çalımı! Antoine Griezmann geliyor: 2+1 yıllık anlaşma tamam

Antoine Griezmann için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Atletico Madrid'den ayrılığı gündeme gelen yıldız oyuncu Antoine Griezmann için Süper Lig devi harekete geçti. İşte detaylar...

17 Haziran 2024 Pazartesi 14:48 | Son Güncelleme:
Süper Lig'de yılın transfer çalımı! Antoine Griezmann geliyor: 2+1 yıllık anlaşma tamam

Adı transferde Fenerbahçe ile gündeme gelen Antoine Griezmann için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Galatasaray, yıldız oyuncu Antoine Griezmann'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

FENERBAHÇE İSTİYORDU, GALATASARAY DÜĞMEYE BASTI

La Liga ekibi Atletico Madrid'de forma giyen ve bu yaz ayrılığı gündeme gelen Antoine Griezmann için geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe iddiaları gündeme gelmişti. Ancak sarı-lacivertlilerin ezeli rakibi Galatasaray da yıldız ismin transferi için devreye girdi.

TEKLİF BELLİ OLDU

Galatasaray'ın Antoine Griezmann için yapacağı teklif belli oldu. Sarı-kırmızılıların, Fransız yıldız için 2+1 yıllık teklif hazırladığı ve oyuncu tarafını ikna etmek için girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi. Seneye hem Şampiyonlar Ligi hem de Süper Lig için iddialı bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılar, bu yaz bu transferi bitirmek istiyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Antoine Griezmann, geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla 48 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 45'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3915 dakika sahada kalan 33 yaşındaki Fransız yıldız, 24 gol ve 8 asistle takımına katkıda bulundu.