ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Süper Lig'de yılın transferi! Alex de Souza Fenerbahçe'den 2 futbolcuyu kadrosuna kattı

Alex de Souza çalıştırdığı Antalyaspor'a, efsanesi olduğu Fenerbahçe'den 2 futbolcu transfer etti. Brezilyalı teknik adam, 2 futbolcunun transferinde mutlu sona ulaştı. İşte Alex de Souza'nın Antalyaspor'a Fenerbahçe'den transfer ettiği o isimler...

16 Haziran 2024 Pazar 20:27 | Son Güncelleme:
Süper Lig'de yılın transferi! Alex de Souza Fenerbahçe'den 2 futbolcuyu kadrosuna kattı

Süper Lig'de yeni sezon öncesi yaz transfer dönemi hareketliliği devam ediyor. Gelecek sezon Süper Lig devlerinin yanı sıra Anadolu kulüplerinde de transfer çalışmaları bir hayli yoğun. Özellikle takımın başına Alex de Souza'yı getiren Antalyaspor, yeni sezonda iddialı olmak istiyor. Bu sebeple Akdeniz ekibi, transfer hamleleri için 4 koldan harekete geçti.

Brezilyalı teknik direktör Alex de Souza, efsanesi olduğu Fenerbahçe'den 2 futbolcuyu renklerine bağlamak üzere. İşte o isimler...

ALEX DE SOUZA FENERBAHÇE'DEN 2 İSMİ TRANSFER EDİYOR

Teknik direktörlük kariyerinde Brezilya macerasının ardından Türkiye'ye geri dönen Alex de Souza, Antalyaspor ile anlaşma sağladı. Brezilyalı teknik adam, Akdeniz ekibinde çalışmalara başladı. Kadroya çeşitli takviyeler yapacak olan Alex'in hedefindeki futbolcular ise belli oldu. 46 yaşındaki teknik direktör, Fenerbahçe'den 2 ismi renklerine bağlamak üzere.

EMRE MOR TRANSFERİ BİTTİ!

Fenerbahçe'de gözden çıkarılan isimlerden birisi Emre Mor olmuştu. Sarı lacivertlilerde bekleneni veremeyen ve geçtiğimiz dönemi kiralık olarak Fatih Karagümrük'te geçiren 26 yaşındaki futbolcunun yeni durağı Antalyaspor oluyor. Teknik direktör Alex de Souza, milli futbolcuyu ısrarla istedi. Emre Mor ile yollarını ayırmak isteyen Fenerbahçe de bu ayrılığa izin verdi. Yakın zamanda tarafların anlaşarak bu transferin tamamlanması bekleniyor.

STOPERE EMİR ORTAKAYA

Yeni sezonda savunma hattını da güçlendirmek isteyen Antalyaspor, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Emir Ortakaya'yı gözüne kestirdi. Teknik direktör Alex de Souza'dan da tam not alan 19 yaşındaki futbolcu, Antalya'nın yolunu tutmak üzere. Öte yandan geçtiğimiz sezon oyuncuyu kiralayan Kocaelispor da Emir Ortakaya'yı bir kez daha kiralamak istiyor.

Yakın zamanda bu transferin de sonuçlanması bekleniyor...

www.aksam.com.tr