ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Süper Lig'de yüzyılın transferi Romelu Lukaku! Resmen açıkladılar: İstanbul'a geliyor...

Serie A'da kiralık olarak Roma forması giyen Romelu Lukaku için sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkent ekibinde sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Romelu Lukaku, Süper Lig'e transfer olabilir. İşte tüm detaylar...

2 Mayıs 2024 Perşembe 14:16 | Son Güncelleme:
Süper Lig'de yüzyılın transferi Romelu Lukaku! Resmen açıkladılar: İstanbul'a geliyor...

Geçtiğimiz sezonu Inter'de kiralık olarak geçiren ve bu sezonda Roma'ya kiralanan Romelu Lukaku için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bonservisi Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de bulunan yıldız oyuncunun geleceği uzun süredir belirsizliğini koruyordu. Son yaşanan gelişmeler Süper Lig devlerinin taraftarlarını büyük bir heyecana soktu.

ROMELU LUKAKU'NUN MENAJERİ İSTANBUL'A GELİYOR

Roma'da kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Romelu Lukaku'nun geleceği şekillenmeye başladı. Takvim'de yer alan habere göre; Romelu Lukaku'nun menajeri yakın bir zamanda Türkiye'ye gelecek. Belçikalı golcünün menajerinin Süper Lig devleri Beşiktaş ve Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapacağı belirtildi. Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösteriliyor.

SEZON RAKAMLARI

Romelu Lukaku, bu sezon Roma formasıyla tüm kulvarlarda 42 maçta 3490 dakika süre bulabildi. 31 yaşındaki oyuncu, bu mücadelelerde 19 gol ve 4 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.