ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Süper Lig'in devi transferi bitirdi! Yeni orta saha Scott McTominay

Scott McTominay transferinde mutlu son... Premier Lig devi Manchester United'ın İskoç yıldızı İstanbul'a geliyor. İşte Scott McTominay transferini yapan ekip...

14 Haziran 2024 Cuma 19:30 | Son Güncelleme:
Süper Lig'in devi transferi bitirdi! Yeni orta saha Scott McTominay

Yaz transferleri için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Süper Lig'in devleri kadrolarını yıldız futbolcularla güçlendirmenin peşinde. Gündeme gelen son isim ise Scott McTominay olmuştu. Premier Lig ekibi Manchester United'ın gözden çıkardığı İskoç orta sahanın transferi için resmen harekete geçildi.

SCOTT MCTOMINAY TRANSFERİ DUYURULDU!

Geride kalan sezonda büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Manchester United, kadrosunu baştan aşağıya değiştiriyor. Kırmızı Şeytanlar, birçok futbolcusu için gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı aldı. Manchester United'ın gözden çıkardığı isimlerden birisi de Scott McTominay oldu. Kulübün altyapısından yetişerek uzun süre A takımda forma giyen 27 yaşındaki oyuncunun İngiltere macerası sona eriyor. Yıldız isim cephesinde yaşanan bu gelişmeyle beraber devreye giren ekip, Süper Lig'den Galatasaray oldu.

Bu sezon ligi zirvede tamamlayan sarı kırmızılı ekip, yeni sezonda orta saha hattına bir takviye yapacak. Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde de başarı hedefleyen Galatasaray, McTominay transferinde büyük mesafe kat etti. Gelen bilgilere göre Galatasaray ile Manchester United arasında görüşmeler devam ediyor.

ASLAN MALİ ŞARTLARI DÜŞÜRMEYİ HEDEFLİYOR!

Yapılan görüşmelerde Galatasaray'ın oyuncunun bonservisinde pazarlık yaptığı bilgisi edinildi. Aslan, güncel piyasa değeri 32 milyon euro olan Scott McTominay'ı uygun bir rakama tamamlamayı hedefliyor. Öte yandan Manchester United'ın bu transfer için bonservis beklentisi 20 milyon euro dolaylarında. Galatasaray bu rakamı aşağıya çekerek bu transferi tamamlamayı hedefliyor.

İki tarafın da anlaşması durumunda 27 yaşındaki İskoç orta saha İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Bu sezon tüm kulvarlarda Manchester United formasıyla 43 maça çıkan orta saha oyuncusu, 10 gol ve 3 asist kaydetti.