ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve 5 yıllık anlaşma tamam! Sacha Boey'in rekoru kırıldı: Dünya devinin yeni golcüsü Semih Kılıçsoy...

Beşiktaş'ın genç golcüsü Semih Kılıçsoy için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Siyah-beyazlılarda birçok talibi bulunan Semih Kılıçsoy, rekor bir bedelle Süper Lig'den ayrılmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

2 Mayıs 2024 Perşembe 12:00 | Son Güncelleme:
Ve 5 yıllık anlaşma tamam! Sacha Boey'in rekoru kırıldı: Dünya devinin yeni golcüsü Semih Kılıçsoy...

Süper Lig'de ve UEFA Konferans Ligi'nde oldukça kötü bir sezon geçiren Beşiktaş'ta sezonun belki de tek kazanımı olan Semih Kılıçsoy performansıyla göz dolduruyor. Siyah-beyazlılarda takımın gözdesi haline gelen genç golcü kulübüne büyük bir bonservis bedeli kazandırarak İngiltere Premier Lig'in yolunu tutmaya hazırlanıyor.

SEMİH KILIÇSOY, ADA YOLCUSU

Bu sezon sergilediği performansla adından sıkça söz ettiren Semih Kılıçsoy, yine çok konuşulacak bir hamleye hazırlanıyor. İngiliz basınında yer alan habere göre; Manchester City, 37.5 milyon euro karşılığında Semih Kılıçsoy'u kadrosuna katma konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya vardı. Bu transferin resmiyete dökülmesi durumunda Semih Kılıçsoy, Sacha Boey'ye ait olan Süper Lig'den en yüksek bonservisle satılan oyuncu rekorunu ele geçirecek. Boey, devre arasında Bayern Münih'e 30+5 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.

1 SEZON KALACAK

Beşiktaş ile anlaşan City yönetiminin dikkat çeken bir karar aldığı vurgulandı. Semih için çıkan haberin detaylarında, Manchester City, golcü oyuncu ile yaz transfer döneminde sözleşme imzaladıktan sonra Semih'in 1 sezon kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giymesini talep ettiği ve siyah-beyazlıların bu teklifi kabul ettiği kaydedildi.

BEŞİKTAŞ RAKAMLARI

Semih Kılıçsoy, Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda 34 maçta 1827 dakika süre buldu. 19 yaşındaki santrfor, bu mücadelelerde 11 gol ve 2 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr