ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Altay Bayındır'ı resmen açıkladılar! Transfer bitti: Eski hocasının yanına dönüyor

Premier Lig devi Manchester United'da forma giyen Altay Bayındır için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İngiliz ekibinde süre bulamayan milli kaleci için eski teknik direktörü devreye girdi. İşte Altay Bayındır haberinin detayları...

30 Nisan 2024 Salı 09:25 | Son Güncelleme:
Ve Altay Bayındır'ı resmen açıkladılar! Transfer bitti: Eski hocasının yanına dönüyor

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak dünyanın en büyük kulüpleri arasında gösterilen Manchester United'a transfer olarak dikkatleri üzerine çeken Altay Bayındır, Ada'da istediğini bulamadı. Kırmızılılarda bir türlü istediği süreyi bulamayan milli eldivene sürpriz bir talip çıktı.

ALTAY BAYINDIR'I EROL BULUT İSTİYOR

Transferde adı sık sık Süper Lig ekipleriyle anılan Altay Bayındır, Ada'da kalacak gibi görünüyor. Fotospor'da yer alan habere göre; Cardiff City Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe'den eski öğrencisi Altay Bayındır'ı kadrosuna katmak istiyor. Bulut, Cardiff yönetimine verdiği transfer listesinin en başlarına milli file bekçisini ekledi. İngiliz kaynakları ise, bu transferin kesin olarak gerçekleşeceğinin altını çizdi.

GALATASARAY İLE DE ANILIYORDU

Altay Bayındır'ın uzun süredir adı Süper Lig ekipleriyle anılıyordu. Başarılı file bekçisi ile Galatasaray'ın yoğun bir şekilde ilgilendiği iddia edilmişti. Sarı-kırmızılılar, 13 yıldır takımda bulunan Fernando Muslera ile yeni sözleşme imzalayarak bu iddiaların asılsız olduğunu gösterdi.

MANCHESTER RAKAMLARI

Altay Bayındır, Manchester United forması ile sadece 1 maça çıktı. 26 yaşındaki eldiven, bu mücadelede kalesinde 2 gol gördü.