ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Arda Güler'i resmen açıkladılar! Herkes bu transfer haberini bekliyordu...

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Real Madrid'de geleceği merak konusu olan Arda Güler için resmi bir açıklama geldi. İşte detaylar...

28 Nisan 2024 Pazar 15:31 | Son Güncelleme:
Ve Arda Güler'i resmen açıkladılar! Herkes bu transfer haberini bekliyordu...

Sezon başında rekor bedelle Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak tüm dünya tarafından tanınan oyuncu haline gelen Arda Güler için dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Madrid'de forma şansı bulmakta oldukça zorlanan milli futbolcunun takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. Bu konu hakkında bir açıklama yapıldı.

ARDA GÜLER, REAL'DE KALACAK

Dünyanın en büyük kulübü olarak gösterilen Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, şu zamana kadar beyazlılarda istediği şansı bulamadı. Son olarak, Real Madrid'in deplasmanda Real Sociedad'ı 1-0 mağlup ettiği mücadelede ilk kez bir La Liga mücadelesinde ilk 11'de başlayan Arda Güler, karşılaşmanın tek golünü atarak takımına 3 puanı getiren isim olmuştu. Maçtan sonra açıklama yapan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda'nın önümüzdeki sezon Real Madrid'de kalacağını açıklayarak hakkında çıkan transfer iddialarına son noktayı koydu.

XAVI BİLE HAYRAN KALDI

Sezon başında Arda Güler'i kadrosuna katmak isteyen bir diğer İspanyol devi Barcelona bu transferde mutlu sona ulaşamamıştı. Arda'nın golünün ardından Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez'in milli oyuncu için hayranlıkla "Bu çocuk bir dahi, ne yazık ki yanımızda değil." Dediği öne sürüldü.

REAL MADRID RAKAMLARI

Arda Güler, Real Madrid formasını 8 müsabakada sırtına geçirdi. 19 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 2 kez fileleri havalandırmayı başardı.

www.aksam.com.tr