ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve beklenen haber geldi! İşte Renato Sanches'in İstanbul'a geliş tarihi...

Renato Sanches transferinde beklenen gelişme yaşandı. Uzun süredir Süper Lig devleriyle anılan Portekizli orta saha için dikkat çeken bir hamle geldi. İşte Renato Sanches transferinde son durum...

5 Mayıs 2024 Pazar 23:24 | Son Güncelleme:
Ve beklenen haber geldi! İşte Renato Sanches'in İstanbul'a geliş tarihi...

Uzun yıllardır Süper Lig devleriyle anılan Renato Sanches'den beklenen haber geldi. Kariyerini kiralık olarak Roma'da sürdüren ve sezon sonunda kulübü Paris Saint-Germain'e dönecek olan 26 yaşındaki orta saha, Fransız ekibi tarafından gözden çıkarıldı. Renato Sanches için alınan bu karar sonrası Süper Lig'in dev ekibi gemileri yaktı.

RENATO SANCHES TRANSFERİNDE MUTLU SON!

Kariyeri boyunda Benfica, Bayern Münih, Lille, Roma ve Paris Saint-Germain gibi dev kulüplerde forma giyen Renato Sanches, Fenerbahçe'nin hedefinde. Bir süredir adı Beşiktaş ve Yunan kulübü Olympiakos ile anılan yıldız futbolcu için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Gelen bilgilere göre; Fenerbahçe cephesi, sezon sonunda çeşitli transfer görüşmelerinde bulunacak olan yıldız isim için erken davranmayı planlıyor. Sarı lacivertli kurmaylar, oyuncunun menajeriyle yakın temas halinde.

DEV REKABET!

Öte yandan bu transferde Beşiktaş ve Galatasaray'ın da devrede olduğunun altı çiziliyor. Renato Sanches cephesi, gelecek yaz kendilerine gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı aldı. Fransız devi Paris Saint-Germain ise onu elden çıkarmak istiyor. Bu sebeple bonservis bedelinde ciddi bir düşüş yapmayı kabul etti. Fenerbahçe cephesi, oyuncuyu ikna etmesi durumunda sezon sonuyla birlikte Renato Sanches'in İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Kısa süre içerisinde Renato Sanches'in geleceğinin şekillenmesi bekleniyor.

www.aksam.com.tr