ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve bir devrin sonu! Elveda İrfan Can Kahveci...

İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe'de yolun sonu gözüktü. Sarı-lacivertlilerde bu sezona damga vuran isimlerden biri olan ve Avrupa ekiplerinin radarına giren İrfan Can Kahveci için karar verildi. İşte detaylar...

23 Mayıs 2024 Perşembe 17:46 | Son Güncelleme:
Ve bir devrin sonu! Elveda İrfan Can Kahveci...

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci için sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Performansıyla transferin gözde isimlerinden biri olan milli oyuncu İrfan Can Kahveci'nin geleceği için sarı-lacivertlilerde karar verildi.

İRFAN CAN KAHVECİ, TRANSFERİN GÖZDESİ OLDU

Bu sezon Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin en flaş isimlerinden biri de İrfan Can Kahveci oldu. Sarı-lacivertlilerde başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan milli oyuncu, transferde Avrupa ekiplerinin gözdesi oldu. Yıldız oyuncunun adı geçtiğimiz günlerde başta Sevilla olmak üzere birçok takımla gündeme geldi.

TRANSFER İÇİN KARAR VERİLDİ

Adı transferde birçok takımla anılan ve sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe'de karar verildi. Sarı-lacivertliler, önümüzdeki yaz milli oyuncu için gelecek olan teklifleri değerlendirecek. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu için beklenen rakam ise en az 15 milyon euro.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

İrfan Can Kahveci, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 46 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 30'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2857 dakika sahada kalan 28 yaşındaki milli oyuncu, 18 gol ve 12 asistle takımına katkıda bulundu.