ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve bitti bu iş! Wilfried Zaha ayrılığı resmen duyuruldu...

Galatasaray'da sürpriz Wilfried Zaha gelişmesi yaşanıyor. Tecrübeli forvet, sarı kırmızılılara yaz aylarında yollarını ayıracak. İşte Wilried Zaha gelişmesinin detayları...

30 Nisan 2024 Salı 22:22 | Son Güncelleme:
Ve bitti bu iş! Wilfried Zaha ayrılığı resmen duyuruldu...

Wilfried Zaha, sezon başında Crystal Palace'dan ayrılarak bedelsiz olarak Galatasaray'ın yolunu tutmuştu. Sarı kırmızılı ekipte istikrarlı bir görüntü veremeyen başarılı forvet, uzun yıllar oynadığı topraklara yaz aylarında geri dönmenin hesaplarını yapıyor.

WILFRIED ZAHA FULHAM YOLCUSU

Premier Lig ekiplerinden Fulham, Wilfried Zaha'yı istiyor. İngiliz basınında yer alan haberde; Galatasaray'da yedek kalmaktan memnun olmayan 31 yaşındaki futbolcunun transfer döneminde takımdan ayrılmak istediği ve hedefinin Premier Lig'e dönmek olduğu belirtildi. Fulham'ın, Zaha'nın durumunu yakından takip ettiği ve gelecek günlerde sarı kırmızılı ekibe resmi teklifte bulunacağı ifade edildi.

OKAN BURUK İLE YILDIZI BARIŞMADI

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, büyük beklentilerle takıma katılan Wilfried Zaha'yı ilk 11'e yerleştirmek için yoğun çaba harcadı. Geçtiğimiz sezonu asist kralı olarak tamamlayan Kerem Aktürkoğlu'nu pozisyonundan ayırarak o bölgede Fildişili yıldızı kullanan Buruk, buna rağmen Zaha'dan birkaç maçın haricinde üst düzey performans alamadı. Son dönemde ise maçlarda yedek kulübesinde oturan 31 yaşındaki futbolcunun az süre aldığı için mutsuz olduğu biliniyor.

SEZON KARNESİ

Galatasaray'da bu sezon 39 maçta görev alan Wilfried Zaha, 10 gol ev 5 asistlik skor katkısında bulundu.

www.aksam.com.tr