ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve bonservis rekoru kırıldı! Güle güle Sebastian Szymanski: EURO 2024 sonrası gidiyor

Sebastian Szymanski için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'deki performansıyla büyük beğeni toplayan ve taliplerini arttıran Sebastian Szymanski, bonservis rekoru kırmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

15 Haziran 2024 Cumartesi 11:13 | Son Güncelleme:
Ve bonservis rekoru kırıldı! Güle güle Sebastian Szymanski: EURO 2024 sonrası gidiyor

Fenerbahçe'de performansıyla beğeni toplayan Sebastian Szymanski için sürpriz bir gelişme yaşandı. İngiliz devi Tottenham'ın EURO 2024 sonrası Sebastian Szymanski'yi rekor bedelle kadrosuna katmaya hazırlandığı iddia edildi.

SEBASTIAN SZYMANSKI, GALATASARAY'IN ELİNDEN ALINMIŞTI

2023'ün yazında Galatasaray'ın uzun süre görüşmelerde bulunduğu Sebastian Szymanski'yi Fenerbahçe kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertliler, bu transfer için Dinamo Moskova'ya 9.75 milyon euro ödemişti. Polonyalı yıldız, geçtiğimiz sezona performansıyla damga vurarak Avrupa ekiplerini peşine takmayı başardı.

REKOR BONSERVİSLE YOLCU

İngiltere basınında yer alan habere göre; Geçtiğimiz ara transferde de temaslarda bulunan Tottenham, bu yaz Sebastian Szymanski'yi kadrosuna katmakta kararlı. EURO 2024 sonrası Fenerbahçe'ye teklifini sunmaya hazırlanan İngiliz ekibi, bu transferi 25 milyon euro ile bitirmeyi planlıyor.

Transferin bu rakamla gerçekleşmesi halinde Sebastian Szymanski, Fenerbahçe tarihinin en pahalı oyuncu satışı olacak.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Sebastian Szymanski, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 55 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 44'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3962 dakika sahada kalan 25 yaşındaki Polonyalı yıldız, 13 gol ve 19 asistle takımına katkıda bulundu.