ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Bruno Fernandes transferi resmen bitti! Yer yerinden oynadı

Bruno Fernandes transferi resmen bitti. Süper Lig devinin gündeminde olan Manchester United'ın yıldız oyuncusu, imzayı atıyor. İşte Bruno Fernandes transferinin detayları...

4 Temmuz 2024 Perşembe 19:12 | Son Güncelleme:
Ve Bruno Fernandes transferi resmen bitti! Yer yerinden oynadı

Futbolda bir yandan EURO 2024 devam ederken, gözler bir yandan da transfere çevrildi. 2024/25 sezonu öncesi yaz transfer dönemi hareketliliği devam ediyor. Birçok dünya yıldızı futbolcu için önemli transfer gelişmeleri de yaşanıyor. O isimlerden birisi de Bruno Fernandes olmuştu.

Manchester United'ın Portekizli yıldızı, Avrupa ve Süper Lig'den birçok kulübü peşine taktı. Kırmızı Şeytanlar'da geleceği belirsiz durumda olan 29 yaşındaki futbolcu için önemli bir gelişme yaşandı.

BRUNO FERNANDES İÇİN DEVREYE GİRDİLER!

Premier Lig'de sezonun sona ermesiyle birlikte Manchester United cephesi, birçok futbolcusuyla yollarını ayırma kararı aldı. İngiliz basını, Manchester ekibinin yıldız futbolcu Bruno Fernandes'i de gönderebileceğini konuşuyordu. Bu bağlamda oyuncuya, İngiltere, İtalya, Portekiz ve İspanya'dan birçok talip çıktı. Bruno Fernandes'in ismi Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılmıştı.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

Özellikle Suudi kulüplerinini devreye girmesi sonrası, Bruno Fernandes'in yeni adresinin Suudi Arabistan olacağı iddialarını da beraberinde getirmişti. Zira buradan kendisine çok yüksek bir teklif de yapıldı.

Ancak yıldız futbolcu için alınan karar belli oldu.

TRANSFER DUYURULDU! RESMEN İMZAYI ATIYOR

İngiliz basının aktardığı bilgiye göre, Manchester United, Bruno Fernandes'i takımda tutma kararı aldı. Önce menajeri Erik ten Hag ile sözleşme yenileyen Kırmızı Şeytanlar, takımın yıldız oyuncusu Bruno Fernandes ile yeni kontrat imzalamak üzere.

Uzun süredir geleceği tartışma konusu olan Portekizli yıldızın, kariyerine Manchester United'da devam edeceği ve bu transferde United'ın kararının net olduğu bilgisi de paylaşıldı.

Yıldız futbolcu önümüzdeki günlerde yeni sözleşmeye imza atacak.

www.aksam.com.tr