ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Casemiro transferinde mutlu son! 3 yıllık imzayı atıyor

Casemiro Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ı birbirine düşürdü. Premier Lig'de Manchester United'dan ayrılacak olan dünya yıldızı orta sahanın yeni adresi ise netleşti. İşte Casemiro transferinin detayları...

2 Mayıs 2024 Perşembe 18:52 | Son Güncelleme:
Ve Casemiro transferinde mutlu son! 3 yıllık imzayı atıyor

Süper Lig devlerinde yaz transfer çalışmaları başladı. Bu sezon ligde şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe ve Galatasaray, tıpkı geçtiğimiz yaz olduğu gibi transferde bir kez daha karşı karşıya geldi. İki ezeli rakibin hedefindeki isim ise Casemiro oldu. Premier Lig ekibi Manchester United'da gözden düşen ve sezon sonu için ayrılık kararı alan 32 yaşındaki orta saha için flaş bir gelişme yaşandı. İşte Casemiro transferinin ayrıntıları...

CASEMIRO TRANSFER İÇİN İSTANBUL'A GELİYOR!

Uzun yıllar Real Madrid forması giyen ve ardından 2022 yazında Manchester United'ın yolunu tutan Casemiro, bu sezon İngiltere'de büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Tecrübeli orta saha şu ana kadar 21 Premier Lig maçında forma giydi ve bu maçların büyük bir bölümünde beklentileri karşılayamadı. İngiliz devi ise yeni sezon planlaması kapsamında yıldız futbolcuyu gözden çıkardı. Manchester United'ın bu kararı almasının ardından birçok Avrupa kulübüyle birlikte Fenerbahçe ve Galatasaray da transfer için devreye girdi.

DEV REKABETTE BİR ADIM ÖNDELER!

İki kulüp arasında yaşanan bu transfer rekabetinde öne çıkan ekip ise Galatasaray durumunda. Teknik direktör Okan Buruk'un özellikle çok istediği yıldız futbolcu için girişimler sıklaştırıldı. Süper Lig şampiyonluğuna çok yakın olan ve yeni sezonda bir kez daha Şampiyonlar Ligi planlaması yapan Galatasaray, Casemiro transferine büyük önem veriyor. Bu sebeple sezonun sona ermesini ardından temaslar daha da artacak ve iş resmi boyutlara dökülecek.

FENERBAHÇE DE YARIŞTA

Öte yandan yeni sezona yıldız bir defansif orta saha ile başlamak isteyen Fenerbahçe cephesi de Casemiro için devrede. Sportif direktör Mario Branco'nun bağlantıları ise bu transferde sarı lacivertlilerin elini güçlendiren bir başka etken olarak görülüyor.

Sezonun noktalanmasının ardından Casemiro cephesinde önemli gelişmeler yaşanabilir.

www.aksam.com.tr