ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Okan Buruk "Buraya kadar" dedi! Galatasaray'da şampiyonluk sonrası veda...

Okan Buruk, Galatasaray'da bu sezon da şampiyonluğa yürürken sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Sezon sonu gidecek isimlerin netleşmeye başladığı sarı-kırmızılılarda Okan Buruk, yıldız ismin üstünü çizdi. İşte detaylar...

6 Mayıs 2024 Pazartesi 14:39 | Son Güncelleme:
Ve Okan Buruk "Buraya kadar" dedi! Galatasaray'da şampiyonluk sonrası veda...

Gelecek sezon için transfer çakışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, gidecek ve kalacak isimleri netleştirmeye başladı. Okan Buruk, sezon başında transfer edilen ancak beklentileri karşılayamayan Wilfried Zaha'nın biletini kesti.

GALATASARAY, ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYOR

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, bu sezon da teknik direktör Okan Buruk'un yönetiminde şampiyonluğa yürüyor. Sezonun son haftalarına girilirken puan rekoru kıran sarı-kırmızılılar, en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde bulunuyor. Yönetim, bu sezon da şampiyonluğun gelmesiyle önümüzdeki yaz transferde bombaları patlatmaya hazırlanıyor.

OKAN BURUK "BURAYA KADAR" DEDİ

Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları sürerken gidecek isimler de belli olmaya başladı. Gidecek isimleri netleştirmeye başlayan teknik direktör Okan Buruk, sezon başında kadroya katılan ancak beklentilerin altında kalan Wilfried Zaha'yı gelecek sezon kadrosunda düşünmüyor. İngiltere'den talipleri olan yıldız oyuncu için sezon sonu gelecek olan teklifler değerlendirilecek.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Wilfried Zaha, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 39 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 20'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2086 dakika sahada kalan 31 yaşındaki Fildişi Sahilli yıldız, 10 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu.