ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Renato Sanches "Geliyorum" dedi! Yeni sezonun ilk bombası açıklandı

Renato Sanches transferinde beklenen gelişme yaşandı. Portekizli orta saha oyuncusu, Süper Lig devine yeşil ışık yaktı. İşte Renato Sanches'in yeni adresi ve transferin detayları...

31 Mayıs 2024 Cuma 18:55 | Son Güncelleme:
Ve Renato Sanches "Geliyorum" dedi! Yeni sezonun ilk bombası açıklandı

Süper Lig'de yaz transfer dönemi bir hayli hareketli geçecek. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefliyor. Bu sebeple sarı kırmızılılar, kadrosuna yapacağı takviyeler için ciddi bir harcama yapacak. Sezonu Türkiye Kupası'yla kapatan Beşiktaş'ın ise transferin en hareketli takımı olması bekleniyor. Siyah beyazlılar yaz transfer dönemi için erkenden çalışmalara başladı. Beşiktaş, kadrosunda büyük bir değişime gidecek.

Öte yandan Fenerbahçe'de ise Jose Mourinho hamlesi sonrası artık gözler başkanlık seçimine çevrildi. Sarı lacivertliler de seçim sonrası Mourinho'ya yıldızlarla dolu bir kadro kurmayı hedefliyor. Gündeme gelen son isim ise ortaya çıktı.

HEDEFTEKİ FUTBOLCU RENATO SANCHES

Sezonu Serie A ekibi Roma'da geçiren Renato Sanches, kiralık sözleşmesinin sona ermesi sonrası kulübü Paris Saint-Germain'e geri döndü. Ancak PSG cephesi 26 yaşındaki futbolcunun biletini çoktan kesti. Renato Sanches Fransız ekibi tarafından satış listesine konuldu. Bu gelişmenin ardından oyuncunun eski takımı olan bir başka Fransız temsilcisi Lille, bu transfer için harekete geçti. Ancak yapılan görüşmelerde flaş bir gelişme yaşandı.

MÜZAKERELER DURDU! FENERBAHÇE'YE YEŞİL IŞIK

İngiliz basınının aktardığı bilgilye göre Renato Sanches ve Lille arasında yapılan görüşmeler tıkandı. Bir süredir taraflar arasında yapılan görüşmelerin artık durma noktasına geldiği kaydedildi. Yeni sezon öncesinde kendisine kulüp arayan Portekizli futbolcu, bir süredir Fenerbahçe'nin geniş listesinde yer alıyordu. Gelen bilgilere göre 26 yaşındaki orta saha, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı. Sarı lacivertliler ise Jose Mourinho'nun talep etmesi durumunda Sanches transferi için resmi adımları atacak.

Bu sezon istikrarsız bir grafik çizen Portekizli futbolcu, yalnızca 12 maçta süre alabildi. Yıldız futbolcunun geçtiğimiz sezon 25 milyon euro'yu bulan piyasa değeri ise 8 milyona kadar geriledi. Kısa süre içerisinde Renato Sanches transferinde somut adımlar atılabilir.

www.aksam.com.tr