ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Renato Sanches transferi bitti! Süper Lig devine 3 yıllık imzayı atıyor

Renato Sanches transferinde herkesin beklediği haber geldi. Süper Lig devi, Portekizli orta sahayı renklerine bağladı. İşte Renato Sanches transferinin detayları...

15 Haziran 2024 Cumartesi 22:14 | Son Güncelleme:
Ve Renato Sanches transferi bitti! Süper Lig devine 3 yıllık imzayı atıyor

Yaz transfer döneminde Süper Lig devlerinin listesinde yer alan isimlerden birisi de Renato Sanches. Sezonu kiralık olarak Serie A ekibi Roma'da geçiren Portekizli futbolcu, burada beklentileri karşılayamadı. Roma'nın satın alma opsiyonunu kullanmama kararı almasının ardından kulübü Paris Saint-Germain'e dönen Renato Sanches, Fransız ekibinde gözden çıkarıldı. Gelen bilgilere göre PSG cephesi, oyuncuyu satış listesine koydu. Renato Sanches için alınan bu kararın ardından Süper Lig devleri harekete geçti.

RENATO SANCHES TRANSFERİNDE SICAK GELİŞME!

Fransız basınının aktardığı bilgiye göre; Renato Sanches'in yeni adresi Türkiye oluyor. Haberin detayında PSG'nin kadrosunda yer açmak adına onu kesin olarak takımda düşünmediği bilgisi verildi. Portekizli orta sahanın yeni durağının Süper Lig olacağı ifade edildi. En güçlü adayın ise Fenerbahçe olması bekleniyordu. Ancak Fransa cephesi, Jose Mourinho'nun oyuncuyu istemediği bu sebeple Renato Sanches için Fenerbahçe kapısının kapandığı bilgisini aktardı.

YA GALATASARAY YA BEŞİKTAŞ!

Fenerbahçe tarafından alınan bu kararla birlikte masadaki diğer Türk kulüplerinin Beşiktaş ve Galatasaray olduğu aktarıldı. İki ekip de yaz aylarında orta saha hattına takviye yapmak istiyor. Bu sebeple Renato Sanches ismi transferde ön plana çıkıyor.

Oyuncuya Türkiye dışında Yunanistan ekibi Olympiakos'un da talip olduğu öğrenildi. PSG, uygun bir bonservis bedeliyle Renato'nun ayrılığına izin verecek.

Yakın zamanda Renato Sanches'in yeni takımı resmiyete dökülecek.

www.aksam.com.tr