ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Romelu Lukaku'nun uçağı iniyor! Rüya transfer gerçek oldu: 2 yıllık anlaşma resmen sağlandı

Romelu Lukaku için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz sezonu Roma'da kiralık olarak geçiren ve transferde adı Süper Lig devleriyle de gündeme gelen Romelu Lukaku'nun yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

14 Haziran 2024 Cuma 13:40 | Son Güncelleme:
Ve Romelu Lukaku'nun uçağı iniyor! Rüya transfer gerçek oldu: 2 yıllık anlaşma resmen sağlandı

Geçtiğimiz sezonu Roma'da kiralık olarak geçiren Romelu Lukaku için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Adı geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ve Galatasaray ile de gündeme gelen Romelu Lukaku'nun yeni takımı belli oldu.

ROMELU LUKAKU İÇİN SÜPER LİG İDDİALARI VARDI

2024'ün yazında Chelsea'den kiralık olarak Roma'ya transfer olan Romelu Lukaku, bu ayın sonunda bonservisini elinde bulunduran İngiliz ekibine dönecek. Transferin gözdesi olan Belçikalı golcü için geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ve Galatasaray iddiaları gündeme gelmişti.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

İtalya basınında yer alan habere göre; Serie A devi Napoli, bonservisi Chelsea'de olan Romelu Lukaku ile 2 yıllığına el sıkıştı. İngiliz ekibiyle pazarlıklarını sürdüren İtalyan ekibi, transferi 15 milyon euro bonservis ile bitirmeyi hedefliyor. Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Romelu Lukaku, geçtiğimiz sezon Roma formasıyla 47 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 45'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3908 dakika sahada kalan 31 yaşındaki Belçikalı golcü, 21 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.