ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Sacha Boey'yi resmen duyurdular! Süper Lig'e dönüyor: Yılın transferi...

Bundesliga'da Bayern Münih forması giyen Sacha Boey için yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. Kırmızılılarda geleceği uzun süredir belirsiz olan Sacha Boey, Süper Lig'e dönüyor. İşte detaylar...

15 Haziran 2024 Cumartesi 11:53 | Son Güncelleme:
Ve Sacha Boey'yi resmen duyurdular! Süper Lig'e dönüyor: Yılın transferi...

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray'dan geçtiğimiz sezon ortasında Alman ekibi Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, için Münih'te işler istediği gibi gitmedi. Bir türlü istenilen seviyeye çıkamayan ve Bavyera ekibine transfer olduktan kısa bir süre sonra sakatlanan Fransız yıldız, Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor.

SACHA BOEY YUVAYA DÖNÜYOR

Galatasaray'dan Süper Lig'in bonservis bedelini kırarak ayrılan Sacha Boey, tekrar yuvasına dönüyor. Alman basınında yer alan habere göre; Galatasaray ve Bayern Münih yönetimi, sağ bek oyuncusunun transferi için anlaşmaya vardı. Haberin detaylarında, 24 yaşındaki oyuncunun önümüzdeki sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyeceği bilgisine yer verildi.

GALATASARAY RAKAMLARI

Sacha Boey, Galatasaray formasıyla ile 83 resmi maçta 7209 dakika sahada kalmıştı. Yıldız oyuncu, bu sürelerde 4 gol ve 4 asist üreterek takımına skor katkısı vermeyi başarmıştı.

Boey, Bayern Münih'e net 30 milyon euro bonservis bedeline ek olarak 5 milyon euro da başarı bonusu maddeleriyle transfer olmuştu. Fransız oyuncunun güncel piyasa değeri ise 18 milyon euro.

www.aksam.com.tr