ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Sadio Mane'yi resmen duyurdular! Süper Lig devine 3 yıllığına hayırlı uğurlu olsun

Al-Nassr'da forma giyen Sadio Mane için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Suudi ekibinden ayrılması beklenen Sadio Mane, Türkiye'ye geliyor. İşte detaylar…

17 Haziran 2024 Pazartesi 11:16 | Son Güncelleme:
Ve Sadio Mane'yi resmen duyurdular! Süper Lig devine 3 yıllığına hayırlı uğurlu olsun

2023-2024 sezonunun yaz transfer döneminde Alman devi Bayern Münih'ten ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a transfer olan Sadio Mane, burada aradığını bulamadı. Sarı-lacivertli ekipte geleceği merak konusu olan Senegalli yıldız oyuncu, Trendyol Süper Lig'in dev ekibine transfer olmaya hazırlanıyor.

SADIO MANE, FENERBAHÇE'YE ÇOK YAKIN

Jose Mourinho'yu takımın başına getiren Fenerbahçe ilk transferini de bitirmeye oldukça yaklaştı. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe, Sadio Mane transferinde büyük bir mesafe kat etti. Haberin detaylarında, sarı-lacivertlilerin kısa süre içerisinde bu transferi bitirebileceği ve 32 yaşındaki Senegalli oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı bilgisine yer verildi. Fenerbahçe ve Al-Nasrr yönetimlerinin önümüzdeki hafta bir görüşme daha yapabileceklerinin de altı çizildi.

AL-NASSR RAKAMLARI

Sadio Mane, Al-Nassr formasıyla tüm kulvarlarda 46 resmi maçta 3950 dakika sahada kaldı. Yıldız kanat oyuncusu, bu sürelerde 19 gol ve 11 asist üreterek takımının skor yükünü Cristiano Ronaldo ile beraber sırtlayan isim olmayı başardı.

Mane'nin güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösterilirken, Suudi ekibiyle Haziran 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

www.aksam.com.tr