ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Samet Akaydin transferini duyurdular! Süper Lig ekibine hayırlı uğurlu olsun

Samet Akaydin için Yunanistan hikayesi sezon sonu sona eriyor. Sezon sonu Panathinaikos'tan ayrılacak olan ve bonservisi Fenerbahçe'de olan Samet Akaydin'in yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

6 Mayıs 2024 Pazartesi 15:14 | Son Güncelleme:
Ve Samet Akaydin transferini duyurdular! Süper Lig ekibine hayırlı uğurlu olsun

Geçtiğimiz ara transferde Fenerbahçe'den kiralık olarak Panathinaikos'a giden Samet Akaydin için yolun sonu gözüktü. Bonservisini elinde bulunduran Fenerbahçe'nin kadroda düşünmediği Samet Akaydin'in yeni adresini duyurdular.

SAMET AKAYDİN, YUNANİSTAN'DAN AYRILIYOR

2022-23 sezonunun ara transfer döneminde Adana Demirspor'dan 3.7 milyon euro bedelle Fenerbahçe'ye transfer olan Samet Akaydin, sarı-lacivertlilerde bir türlü beklentileri karşılayamamış ve bu sezonun ara transfer döneminde Panathinaikos'a kiralık olarak gönderilmişti. Ancak Yunan ekibinin bonservisini almak için herhangi bir girişimde bulunmayı planlamadığı 30 yaşındaki stoperin sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

Yunanistan basınında yer alan habere göre; Panathinaikos'tan ayrılacak olan ve bonservisini elinde bulunduran Fenerbahçe'de de kadroda düşünülmeyen Samet Akaydin'a Süper Lig'den talip var. Adana Demirspor, 30 yaşındaki eski oyuncusunu yeniden kadrosuna katmayı planlıyor.

PANATHINAIKOS'TAKİ PERFORMANSI

Samet Akaydin, bu sezon Panathinaikos formasıyla şu ana kadar 15 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 12'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1072 dakika sahada kalan 30 yaşındaki milli stoper, 1 asistle takımına katkıda bulundu.