ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve sonunda! Abdülkerim Bardakcı transferi resmen bitti

Trendyol Süper Lig lideri Galatasaray'da forma giyen Abdülkerim Bardakcı için yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. Birçok kulübün transfer etmek istediği Abdülkerim Bardakcı'nın geleceği netleşti. İşte detaylar...

23 Mayıs 2024 Perşembe 15:13 | Son Güncelleme:
Ve sonunda! Abdülkerim Bardakcı transferi resmen bitti

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'a transfer olan ve performansıyla kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan Abdülkerim Bardakcı'nın adı transferde uzun süredir dev kulüplerle anılıyordu. Sarı-kırmızılılarda geleceği en çok merak edilen isimlerden olan milli savunmacı için Cimbom'da nihai karar çıktı.

ABDÜLKERİM BARDAKCI TAKIMDA KALIYOR

Süper Lig'de en az gol yiyen takım konumunda bulunan Galatasaray'da iki sezondur üst düzey seviyede mücadele ederek bu başarıda en büyük pay sahibi olan isimlerden olan Abdülkerim Bardakcı için sarı-kırmızılı camiayı sevindiren gelişmeler yaşandı. Taraftarın çok sevdiği ve takımdan ayrılmasını istemediği Abdülkerim Bardakcı ile Galatasaray yeni sözleşme imzalayarak çıkan transfer haberlerini resmen bitirmiş oldu.

DAVINSON'UN AYRILIĞI BEKLENİYOR

Galatasaray'da sezon ortasında Abdülkerim Bardakcı ile sözleşme uzatılması Davinson Sanchez için çıkan ayrılık iddialarını doğrular nitelikte yorumlandı. Sarı-kırmızılılar, sezon başında Tottenham'dan kadrosuna kattığı Davinson Sanchez ile yollarını sezon sonunda büyük ihtimalle ayıracak. İtalyan basınında da, Napoli'nin Kolombiyalı savunmacıyı 25 milyon euro karşılığında transfer edeceği yönünde birçok haber çıkmıştı.

SEZON RAKAMLARI

Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 43 resmi maçta 3412 dakika süre buldu. 30 yaşındaki milli oyuncu, bu sürelerde 7 gol atarak takımına skor katkısı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr