ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve sonunda! Ferdi Kadıoğlu transferi resmen bitti...

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Ferdi Kadıoğlu için yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. Geleceği merak konusu olan Ferdi Kadıoğlu için nihai karar verildi. İşte detaylar...

26 Mayıs 2024 Pazar 12:16 | Son Güncelleme:
Ve sonunda! Ferdi Kadıoğlu transferi resmen bitti...

Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe'nin ve milli takımın yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu'nun adı uzun süredir transfer gündeminden düşmüyor. Birçok dünya devinin talip olduğu sezon sonunda büyük bir bonservis bedeliyle transfer olacağına kesin gözüyle bakılan başarılı sol bek oyuncusunu için hiç beklenmedik bir karar çıktı.

FERDİ KADIOĞLU, FENERBAHÇE'DE DEVAM EDECEK

Adı uzun süredir Arsenal ile anılan Ferdi Kadıoğlu için Topçulara kötü haber geldi. İngiliz basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe, Arsenal'in yaptığı teklifi reddetti. Haberin detaylarında, Fenerbahçe yönetiminin milli oyuncuyu takımda tutmak istediği ve bu yüzden Londra ekibine kapıları tamamen kapattığı bilgisine yer verildi.

TAKIM İSKELETİ KORUNACAK

Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç ve yönetiminin yeni bir karar aldığı öğrenildi. Ali Koç, yapılacak olan seçimi kazandığı takdirde takımın iskeletini koruyacağını ve Avrupa'da mutlak başarı hedeflendiği için Ferdi Kadıoğlu'nun spesifik bir teklif gelmediği takdirde takımda kalması yönünde hareket edeceği kaydedildi.

SEZON RAKAMLARI

Ferdi Kadıoğlu, bu sezon tüm kulvarlarda 50 maçta 4234 dakika süre buldu. Milli oyuncu, bu mücadelelerde 3 gol ve 5 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr