ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve sonunda! Süper Lig'de yılın transferi Yunus Akgün

Galatasaray'ın genç yeteneği Yunus Akgün için yeni bir transfer gelişmesi yaşandı. Cimbom'da bir süredir geleceği belirsizliğini koruyan Yunus Akgün, Süper Lig'de transfere hazırlanıyor. İşte detaylar...

14 Haziran 2024 Cuma 17:33 | Son Güncelleme:
Ve sonunda! Süper Lig'de yılın transferi Yunus Akgün

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında İngiltere Championship ekibi Leicester City'ye kiraladığı Yunus Akgün, geçtiğimiz günlerde sarı-kırmızılılara dönmüştü. İngiliz ekibinin satın alma opsiyonunu kullanmadığı milli oyuncu için Süper Lig'in yeni ekibi devreye girdi.

YUNUS AKGÜN İÇİN EYÜPSOR SESLERİ

Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2024) milli takım ile boy gösterecek Yunus Akgün'ün geleceği de şekillenmeye başladı. Sarı-kırmızılılarda birçok talibi bulunan başarılı kanat oyuncusuna son olarak Eyüpspor'un talip olduğu öğrenildi. Arda Turan yönetiminde tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan İstanbul ekibi, turnuva sonrasında 24 yaşındaki oyuncu ile sözleşme imzalamak istiyor.

KİRALIK OLARAK TEKLİF YAPILDI

Eflatun-sarılı ekibin, Yunus Akgün için Galatasaray'a 1 sezonluk kiralama teklifi yaptığı kaydedildi. Eyüspor Başkanı Murat Özkaya'nın sarı-kırmızılı ekip ile yakın bağları bulunmasından dolayı bu transferde kendisine kolaylık sağlanmasının beklenilmesi bekleniyor.

LEICESTER CITY RAKAMLARI

Yunus Akgün, Leicester City ile 2023-2024 sezonunda 34 resmi maçta 1536 dakika sahada kalmıştı. Milli oyuncu, bu sürelerde 2 gol ve 4 asist üreterek mavililere skor katkısı vermeyi başarmıştı.

Genç oyuncunun piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

www.aksam.com.tr