ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Süper Lig devinin yeni teknik direktörü Erol Bulut! Hayırlı uğurlu olsun...

Süper Lig devinde sürpriz Erol Bulut gelişmesi yaşanıyor. Championship'te Cardiff City'yi çalıştıran başarılı teknik adam, Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. İşte Erol Bulut haberinin detayları...

6 Mayıs 2024 Pazartesi 20:04 | Son Güncelleme:
Ve Süper Lig devinin yeni teknik direktörü Erol Bulut! Hayırlı uğurlu olsun...

Erol Bulut, Türkiye'deki son görev yeri Gaziantep FK'den ayrılmasının ardından geçtiğimiz yaz ayında Championship ekiplerinden Cardiff City'nin yolunu tutmuştu. İngiliz ekibiyle başarılı sayılabilecek bir sezon geçiren 49 yaşındaki hoca, Süper Lig'e Beşiktaş ile dönmenin hazırlıklarını yapıyor.

EROL BULUT BEŞİKTAŞ'A DOĞRU

Beşiktaş, teknik direktörlük görevi için Erol Bulut'u gündemine aldı. İngiliz basınında yer alan haberde; Cardiff ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan deneyimli çalıştırıcının Beşiktaş'a imza atacağı aktarıldı. Siyah beyazlıların ligin bitmesinin ardından resmi görüşmelere başlayacağı ve takımı erkenden yeni hocasına teslim etmek istediği belirtildi.

FENERBAHÇE'DE BEKLENENİ VEREMEMİŞTİ

Erol Bulut, 2020-2021 dönemine Fenerbahçe'nin teknik direktörü olarak başlamıştı. Sarı lacivertlilerle 1.97'lik puan ortalaması yakalayan ve oynattığı oyunla sıkça eleştirilen Bulut, sezon sonunu göremeden 2021 Mart ayında görevinden alınmıştı.

CARDIFF KARNESİ

Cardiff City'nin başında 46 maçta görev alan Erol Bulut, 19 galibiyet, 5 beraberlik ve 22 yenilgi ile sezonu tamamladı.

www.aksam.com.tr