ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Süper Lig ekibinin yeni yıldızı Emre Mor! Transfer hayırlı uğurlu olsun

Emre Mor için Süper Lig'de flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Sezonu kiralık olarak Fatih Karagümrük'te geçiren ve sezon sonu Fenerbahçe'ye geri dönmesi beklenen Emre Mor'un yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

23 Mayıs 2024 Perşembe 12:45 | Son Güncelleme:
Ve Süper Lig ekibinin yeni yıldızı Emre Mor! Transfer hayırlı uğurlu olsun

Sezon sonu kiralık olarak formasını giydiği Fatih Karagümrük'ten ayrılmaya hazırlanan Emre Mor'un yeni adresi belli oldu. Bonservisi Fenerbahçe'de olan yıldız oyuncu Emre Mor için Süper Lig'in yeni ekibi harekete geçti.

EMRE MOR, KARAGÜMRÜK'TEN AYRILIYOR

2022'nin yazında Fatih Karagümrük'ten 2 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Mor, geçtiğimiz sezon takımın flaş isimlerinden biriydi. Ancak bu sezon başında sarı-lacivertlilerde yapılan transferler sonrası yıldız isim gözden düştü ve geçtiğimiz ara transfer döneminde kiralık olarak eski takımı Fatih Karagümrük'e gönderildi. İstanbul ekibinde fazla süre alamayan 26 yaşındaki yıldız isim sezon sonu bonservisini elinde bulunduran Fenerbahçe'ye dönecek.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe'de gelecek planları arasında yer almayan Emre Mor'un yeni adresi belli oldu. Sarı-lacivertlilerin elden çıkarmak istediği 26 yaşındaki yıldız oyuncu için Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor harekete geçti. İddialı bir kadro kurmayı hedefleyen eflatun-sarılılar, bu transferi sezon sonunda bitirmeye hazırlanıyor.

SADECE 13 MAÇA ÇIKTI

Sezonun ikinci yarısında kiralık olarak formasını giydiği Fatih Karagümrük'te toplam 13 resmi maça çıkan Emer Mor, bu karşılaşmaların 9'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 841 dakika sahada kalan 26 yaşındaki yıldız oyuncu, 1 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu.