ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Süper Lig'de yılın transferi! Thomas Lemar resmen duyuruldu...

Thomas Lemar transferini resmen duyurdular. Uzun süredir Süper Lig devleriyle anılan yıldız futbolcunun yeni adresi belli oldu. İşte Thomas Lemar transferinin detayları...

24 Mayıs 2024 Cuma 01:37 | Son Güncelleme:
Ve Süper Lig'de yılın transferi! Thomas Lemar resmen duyuruldu...

Futbolda gözler yaz transfer dönemine çevrildi. Süper Lig devleri, sezonun sona ermesine kısa bir süre kala dünya yıldızları için harekete geçti. Türk kulüplerinin amacı, gelecek yaz takımlarına veda edecek olan yıldızlar için bir an önce girişimleri başlatmak ve rakiplerinden önce oyuncuları ikna etmek. O futbolcuların başında yer alan isimlerden birisi de Atletico Madrid forması giyen Thomas Lemar. Uzun süredir adı Türkiye'yle anılan yıldız futbolcu için beklenen gelişme yaşandı. İşte Thomas Lemar transferinin tüm detayları...

THOMAS LEMAR TRANSFERİ GERÇEKLEŞİYOR!

Fransız milli futbolcu Thomas Lemar, Süper Lig yolunda. Uzun süredir La Liga'da Atletico Madrid forması giyen yıldız orta saha, sezon sonunda takımına veda edecek. İspanyol basını, Atletico Madrid cephesinin, Lemar'ı gözden çıkardığı ve yaz aylarında ayrılık kararı aldığını açıkladı. Bu gelişmenin ardından yıldız futbolcunun menajerler vasıtasıyla Süper Lig devleri Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye önerildiği kaydedildi.

YENİ DURAĞI İSTANBUL OLUYOR!

Yaşanan bu gelişmenin ardından 28 yaşındaki Fransız futbolcu için Fenerbahçe'nin girişimlerde bulunduğu ifade ediliyor. Öte yandan önümüzdeki günlerde sarı lacivertlilerin ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın da bu transferde rakip olarak öne çıkması bekleniyor.

Monaco macerasının ardından uzun yıllar Atletico Madrid'de top koşturan Thomas Lemar için bu sezon kabus gibi geçti. Yıldız futbolcu yaşadığı büyük sakatlık sebebiyle La Liga'da bu sezon yalnızca 3 maçta toplam 167 dakika forma giyebildi.

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan ve 27 kez Fransa A Milli Takım formasını da terleten Thomas Lemar'ın, orta sahanın her bölgesinde forma giyebilmesi dikkat çekiyor. Önümüzdeki günlerde bu transferde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

www.aksam.com.tr