ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve takımın yeni stoperi Mats Hummels! 2 yıllık anlaşmayı resmen duyurdular...

Mats Hummels, kariyerinde sürpriz bir adım atmaya hazırlanıyor. Bonservisi elinde olan 35 yaşındaki stoperin yeni adresi belli oldu. İşte Mats Hummels haberinin detayları...

3 Temmuz 2024 Çarşamba 20:03 | Son Güncelleme:
Ve takımın yeni stoperi Mats Hummels! 2 yıllık anlaşmayı resmen duyurdular...

Mats Hummels, tam 12 sezon geçirdiği Borussia Dortmund formasına sezonun bitişiyle birlikte veda etti. 35 yaşındaki Alman stoperin adı Türkiye'den Beşiktaş olmak üzere birçok kulüp ile anılıyordu. Hummels'in yeni adresi ise herkesi şaşırtacak bir ekip oldu. Emektar futbolcu, kariyerine Bundesliga'da devam etme kararı aldı.

LEVERKUSEN'DEN SÜRPRİZ MATS HUMMELS HAMLESİ

Bundesliga'nın rekortmen son şampiyonu Bayer Leverkusen, sürpriz bir hamleyle bonservisi elinde olan Mats Hummels'e yöneldi. İngiliz basınında yer alan haberde; Jonathan Tah'ı 40 milyon euro bedelle Bayern Münih'e göndermeye hazırlanan Leverkusen'in, o boşluğu Mats Hummels ile dolduracağını aktardı. Deneyimli stopere iki yıllık kontrat önerileceği ve Hummels'in de Almanya'da kalmaya sıcak baktığı haberin detayları arasında yer aldı.

HER YERDEN İSTİYORLAR

Mats Hummels'e İtalya, MLS, Suudi Arabistan ve Türkiye olmak üzere birçok ülkeden talip bulunuyor. Alman basını, Serie A'nın iki devi Inter ve Milan'ın oyuncuyla ciddi şekilde ilgilendiğini belirtti. Öte yandan Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın da Hummels'in durumunu yakından takip ettiği biliniyor.

BU SEZON 40 MAÇTA FORMA GİYDİ

Bu sezon takımıyla Şampiyonlar Ligi finalinde oynama başarısı da gösteren Mats Hummels, 40 maçta görev yaptı. Alman savunmacı skora da 4 gol ve 1 asist ile katkı sağlamayı başardı.

www.aksam.com.tr