ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Victor Lindelöf transferi açıklandı! Manchester United'dan Süper Lig devine geldi

Victor Lindelöf Süper Lig devinin yeni stoperi oldu. Manchester United'ın İsveçli futbolcusu için anlaşma sağlandı. İşte Victor Lindelöf transferinin detayları ve oyuncunun yeni adresi...

16 Haziran 2024 Pazar 18:52 | Son Güncelleme:
Ve Victor Lindelöf transferi açıklandı! Manchester United'dan Süper Lig devine geldi

Süper Lig'de transfer hareketliliği devam ediyor. Ligimizin devleri, yıldız futbolcuları renklerine bağlamayı hedefliyor. Bu yaz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın hedefinde birçok önemli isim var. O futbolculardan birisi de Victor Lindelöf... Manchester United'ın İsveçli stoperi için bir süredir temaslar sürüyordu. Lindelöf transferinde mutlu sona ulaşan ekip ise belli oldu.

VİCTOR LİNDELÖF TRANSFERİ BİTTİ!

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de rekor puan toplayan Fenerbahçe, şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırmıştı. Sarı lacivertlilerde yeniden başkanlığa seçilen Ali Koç yönetimi, teknik direktör İsmail Kartal'ın yerini dünyaca ünlü antrenör Jose Mourinho ile güçlendirdi. Yeni takımının başında göreve başlayan Portekizli teknik direktör, stoper hattına bir takviye istedi. Sarı lacivertlilerin hedefindeki futbolcu ise Manchester United'da tartışma konusu olan Victor Lindelöf olmuştu.

YENİDEN JOSE MOURINHO İLE ÇALIŞMAK İSTİYOR!

İngiliz devi Manchester United'da birlikte çalışan ikili, bu kez Fenerbahçe'de bir araya geliyor. İngiliz basınının aktardığı bilgiye göre 29 yaşındaki futbolcu, yeniden Jose Mourinho ile çalışmaya istekli. Portekizli teknik direktör de Victor Lindelöf'ün transferine onay verdi. Fenerbahçe ve Manchester United arasında yapılan görüşmelerde ise büyük mesafe kat edildi. Son dönemde İngiliz ekibinden Fred'i transfer eden sarı lacivertliler, bu kez Victor Lindelöf transferini bitirmeyi hedefliyor.

Kısa süre içerisinde bu transferin sonuçlanacağı bilgisi de aktarıldı. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 29 yaşındaki İsveçli, bu sezon tüm kulvarlarda toplamda 28 maçta forma giydi.

www.aksam.com.tr