ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Victor Lindelöf transferini resmen duyurdular! Süper Lig devine hayırlı uğurlu olsun...

İngiliz devi Manchester United'da forma giyen Victor Lindelöf için dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda sona erecek İsveçli savunmacı Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor. İşte Victor Lindelöf haberinin detayları...

27 Nisan 2024 Cumartesi 10:09 | Son Güncelleme:
Ve Victor Lindelöf transferini resmen duyurdular! Süper Lig devine hayırlı uğurlu olsun...

Trendyol Süper Lig'de 24'üncü şampiyonluğuna yürüyen Galatasaray'da bir yandan önümüzdeki sezonunun kadro planlaması da başladı. Sarı-kırmızılı ekipte, yaz transfer döneminde takımdan ayrılmaları beklenen Davinson Sanchez ve Victor Nelsson'un alternatifi Premier Lig'de bulundu.

VICTOR LINDELOF, GALATASARAY'A DOĞRU

Yaz transfer döneminde rekor bedelle Davinson Sanchez ve Victor Nelsson'u satmayı planlayan Galatasaray, bu oyuncular yerine gelecek ismi de belirledi. İngiliz basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Manchester Untited'da sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda sona erecek olan Victor Lindelöf'ü yaz transfer döneminde kadrosuna katacak.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 15 MİLYON EURO

Manchester'ın İsveçli stoperi Victor Lindelöf'ün güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor. Ada basınında çıkan haberin detaylarında, Galatasaray'ın bu transferi 10 milyon euro ve bonuslar karşılığında bitirmesi beklendiğinin altı çizildi.

MANCHESTER RAKAMLARI

Victor Lindelöf, 7 sezondur formasını giydiği MANU ile tüm kulvarlarda 258 maça çıktı. 30 yaşındaki savunmacı, bu mücadelelerde 4 gol ve 7 asist üreterek takımına skor katkısı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr