ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve yeni orta saha Adrien Rabiot! Yılın transferi resmen duyuruldu

Adrien Rabiot transferini resmen duyurdular. Süper Lig devinin uzun süredir hedefinde olan Fransız orta saha, sonunda imzayı atıyor. İşte Adrien Rabiot transferinde yaşanan sıcak gelişme...

4 Temmuz 2024 Perşembe 20:11 | Son Güncelleme:
Ve yeni orta saha Adrien Rabiot! Yılın transferi resmen duyuruldu

Yaz transfer dönemi hareketliliği tam gaz devam ediyor. Kulüpler kadrolarına yapacakları takviyeler için yoğunlaşırken, gündemdeki en önemli isimlerden biri olan Adrien Rabiot cephesinde flaş bir gelişme yaşandı.

Sezonu Juventus'ta geçiren Adrien Rabiot, İtalyan ekibiyle sözleşmesinin sona ermesinin ardından takıma veda edecek. 29 yaşındaki Fransız orta saha, yeni bir maceraya atılmak istiyor. Yıldız futbolcunun boşa çıkacak olması, birçok önemli kulübü harekete geçirmişti. Rabiot için devrede olan ekiplerden birisi de Süper Lig devi Galatasaray olmuştu.

ADRIEN RABIOT İLE RESMİ GÖRÜŞME YAPILDI!

İtalya'dan gelen bilgilere göre Galatasaray yönetimi, Adrien Rabiot cephesiyle temas kurdu. Taraflar arasında yapılan görüşmelerde büyük mesafe kat edildi. Oyuncunun yıllık 8 milyon euro maaş talebinde bulunduğu da gelen bilgiler arasında. Ancak Rabiot'nun kariyerine 5 büyük ligde devam etmek istediği, bu sebeple bir süre daha teklif bekleyeceği öğrenildi.

Ve beklenen transfer açıklandı! Dünya yıldızı sonunda imzayı attı

JUVENTUS TUTMAYI BAŞARAMADI

Geçtiğimiz sezonu büyük bir hayal kırıklığıyla geçiren Juventus ise oyuncuyu takımda tutmayı başaramadı. Kulüpl yetkilileri, Adrien Rabiot'nun talep ettiği şartları sunsa da oyuncunun kulübün genel durumundan memnun olmadığı, bu sebeple yeni bir maceraya atılmak istediği öğrenildi.

VE YENİ ADRESİ DUYURULDU!

İtalyan basını, Adrien Rabiot cephesinde yaşanan sıcak gelişmeyi paylaştı. Oyuncu şu sıralar ülkesi Fransa ile EURO 2024'te mücadele etse de temsilcisi transfer görüşmelerini yürütmeye devam ediyor. İtalyanların aktardığı bilgiye göre Adrien Rabiot için iki dev kulüp resmen yarış halinde.

İngiltere'den Liverpool ve İtalya'dan Milan, Adrien Rabiot transferi için gaza bastı. İki kulübün de turnuvanın ardından oyuncuyu renklerine bağlamak adına büyük bir çaba sarfedeceği öğrenildi. Oyuncunun da turnuvanın ardından bu iki kulüpten birine transfer olması bekleniyor.

Geride bıraktığımız sezon Serie A'da 31 maça çıkan Rabiot, 5 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

www.aksam.com.tr