ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve yeni stoper Serdar Aziz oldu! Flaş transfer resmen duyuruldu

Serdar Aziz Fenerbahçe'ye veda etti. Sezon sonunda takımdan ayrılacak olan tecrübeli stoperin yeni durağı ise belli oldu. İşte Serdar Aziz transferinin detayları...

25 Nisan 2024 Perşembe 20:52 | Son Güncelleme:
Ve yeni stoper Serdar Aziz oldu! Flaş transfer resmen duyuruldu

Sezona hızlı bir giriş yapan, ancak önce Türkiye Kupası ardından Konferans Ligi'ne veda eden Fenerbahçe, Süper Lig'de şampiyonluk yarışında rakibi Galatasaray'ın gerisinde kaldı. Sezon sonuna kadar İsmail Kartal önderliğinde şampiyonluk yarışını sürdürecek olan sarı lacivertlilerde yeni sezonun çalışmaları da başladı. Gelecek sezon kadrosunda ciddi bir değişikliğe gidecek olan Kanarya'da gözden çıkarılan isimlerden birisi de Serdar Aziz oldu.

SERDAR AZİZ FENERBAHÇE'YE VEDA ETTİ

2019'dan bu yana Fenerbahçe forması giyen Serdar Aziz, sık sık yaşadığı sakatlıklar ve düzenli form tutamaması sebebiyle Fenerbahçe'de gözden çıkarıldı. Sarı lacivertliler, yaz transfer döneminde 33 yaşındaki stoper için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Fenerbahçe'nin bu kararı üzerine Süper Lig'den çeşitli takımların tecrübeli oyuncu için devreye girdiği kaydedildi.

SÖZLEŞMESİNİN SON YILINA GİRİYOR

Bu sezon tüm kulvarlarda 20 maçta forma giyen Serdar Aziz, 1 gol ve 2 asistlik performans gösterdi. 33 yaşındaki tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi, gelecek sezonun sonunda noktalanacak. Fenerbahçe cephesi, uygun bir bedelle Serdar Aziz ile yollarını ayırmayı planlıyor.

www.aksam.com.tr