ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve yeni teknik direktör Volkan Demirel! Süper Lig ekibine hayırlı uğurlu olsun

Volkan Demirel için Trendyol Süper Lig'de sürpriz bir gelişme yaşandı. 2022'nin yazında başına geçtiği Hatayspor'dan geçtiğimiz günlerde ayrılan teknik direktör Volkan Demirel'in yeni adresi belli oluyor. İşte detaylar...

7 Mayıs 2024 Salı 10:52 | Son Güncelleme:
Ve yeni teknik direktör Volkan Demirel! Süper Lig ekibine hayırlı uğurlu olsun

Hatayspor'dan ayrılan teknik direktör Volkan Demirel için sıcak bir gelişme yaşandı. Yeni adresi merak konusu olan 42 yaşındaki çalıştırıcı Volkan Demirel için bir başka Süper Lig devi harekete geçti.

VOLKAN DEMİREL, HATAYSPOR'DAN AYRILDI

Teknik direktörlük kariyerine Fatih Karagümrük'te başlayan ve 2022'nin yazında da Hatayspor'un başına geçen Volkan Demirel, bu sezon Akdeniz temsilcisiyle kötü sonuçlar alınmasının ardından takımdan ayrıldı.

YENİ ADRESİ BELLİ OLUYOR

Sergen Yalçın'ın sezon sonunda ayrılacağını açıkladığı Antalyaspor'da yeni teknik direktör için sıcak bir gelişme yaşandı. Kırmızı-beyazlılarda teknik direktörlük için en büyük aday Volkan Demirel. Kulüpte yönetimin büyük bir bölümünün teknik direktörlüğe 42 yaşındaki çalıştırıcıyı istediği öğrenildi.

HATAYSPOR İLE 55 MAÇA ÇIKTI

Volkan Demirel, Hatayspor'un başında 2 sezonda toplam 55 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalardan 16 galibiyet, 16 beraberlik ve 23 mağlubiyet alan 42 yaşındaki genç çalıştırıcı, maç başına 1.16 puan ortalaması yakalayabildi.