ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve yılın transferi Yunus Akgün! Süper Lig ekibine hayırlı uğurlu olsun

Yunus Akgün için transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sezon sonu Leicester City'den Galatasaray'a geri dönmesi beklenen milli oyuncu Yunus Akgün'ün yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

8 Mayıs 2024 Çarşamba 12:19 | Son Güncelleme:
Ve yılın transferi Yunus Akgün! Süper Lig ekibine hayırlı uğurlu olsun

Leicester City'nin opsiyonunu kullanmayı düşünmediği Yunus Akgün'ün Galatasaray'a dönmesi beklenirken sıcak bir gelişme yaşandı. Yeni durağı merak konusu olan Yunus Akgün için sürpriz bir kulüp devreye girdi.

YUNUS AKGÜN, SÜPER LİG'E DÖNÜYOR

Sezon başında Galatasaray'dan Championship ekiplerinden Leicester City'ye kiralık olarak transfer olan Yunus Akgün, sezon sonu geri dönmeye hazırlanıyor. İngiliz ekibinin satın alma opsiyonunu kullanmayı planlamadığı milli oyuncunun durumunu birçok kulüp yakından takip ediyor.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Bonservisini elinde bulunduran Galatasaray'a dönmesi beklenen Yunus Akgün'ün yeni adresi belli oldu. Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan ve Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor, Yunus Akgün'ü kadrosuna katmayı planlıyor. İstanbul temsilcisi, bu transferi kiralık olarak bitirmeyi hedefliyor.

İNGİLTERE KARNESİ

Yunus Akgün, bu sezon Leicester City formasıyla şu ana kadar 29 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 13'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1294 dakika sahada kalan 23 yaşındaki milli sağ kanat oyuncusu, 2 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.