ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve yılın transferi Yusuf Sarı! 3 yıllığına hayırlı olsun

Yusuf Sarı için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Adana Demirspor'daki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan ve adı Süper Lig devleriyle gündeme gelen Yusuf Sarı, Avrupa'ya yelken açmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

23 Mayıs 2024 Perşembe 16:17 | Son Güncelleme:
Ve yılın transferi Yusuf Sarı! 3 yıllığına hayırlı olsun

Adana Demirspor'daki başarılı performansıyla dikkat çeken Yusuf Sarı için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Avrupa ekiplerinin radarında olan milli oyuncu Yusuf Sarı, İngiliz ekibi Hull City'ye çok yakın.

YUSUF SARI, SEZON SONU AYRILIYOR

Bu sezon Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Adana Demirspor'da sezon sonu yaprak dökümü bekleniyor. Mavi-lacivertlilerde ayrılacaklar arasında yer alan bir isim de Yusuf Sarı. Sık sık adı Süper Lig devleriyle anılan ve Avrupa ekiplerinin de dikkatini çekmeyi başaran milli oyuncu, sezon sonu ayrılmaya hazırlanıyor.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Sezon sonu Adana Demirspor'dan ayrılmaya hazırlanan Yusuf Sarı, İngiltere yolunda. Championship ekiplerinden Hull City, milli oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçti. Ada ekibi, bu transferi 5 milyon euro bonservis ödeyerek bitirerek milli oyuncuyla 3 yıllık mukavele yapmayı hedefliyor. Transferin önümüzdeki yaz netlik kazanması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yusuf Sarı, bu sezon Adana Demirspor formasıyla şu ana kadar 30 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 27'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2351 dakika sahada kalan 25 yaşındaki milli sağ kanat oyuncusu, 5 gol ve 10 asistle takımına katkıda bulundu.