ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve yılın transferi Yusuf Sarı! Süper Lig devine imzayı atıyor...

Adana Demirspor formasını giyen ve geleceği merak konusu haline gelen Yusuf Sarı için dikkat çeken bir transfer gelişmesi yaşandı. Yusuf Sarı, Süper Lig devine imza atmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

17 Haziran 2024 Pazartesi 15:51 | Son Güncelleme:
Ve yılın transferi Yusuf Sarı! Süper Lig devine imzayı atıyor...

Trendyol Süper Lig'in başarılı ekiplerinden Adana Demirspor'da forma giyen milli oyuncu Yusuf Sarı için bu transfer dönemi de oldukça hareketli geçiyor. Mavi-lacivertli ekipten uzun süredir ayrılacağı konuşulan yıldız oyuncu, kariyerinin belki de en büyük imzasını atmak için geri sayıma geçti.

YUSUF SARI, GALATASARAY İLE İMZALIYOR

İki sezondur Süper Lig'de Adana Demirspor forması ile fırtınalar estiren Yusuf Sarı'nın yeni takımı belli oldu. Adana ekibiyle sözleşmesinin son yılına giren milli kanat oyuncusunun, Galatasaray'a transferi artık an meselesi. Son gelen bilgilere göre; Adana Demirspor ve Galatasaray, Yusuf Sarı'nın transferi konusunda anlaşmaya vardı. İki ekibin, önümüzdeki günlerde anlaşmalarını resmiyete dökeceği bildirildi. Sarı-kırmızılılar, 26 yaşındaki oyuncuya 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

ADANA DEMİRSPOR RAKAMLARI

Yusuf Sarı, 2022-2023 sezonunun başından beri formasını giydiği Adana Demirspor formasıyla tüm kulvarlarda 63 resmi maça çıktı. Milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 12 gol ve 16 asist üreterek takımına skor katkısı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr