ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ve Yusuf Yazıcı'nın uçağı iniyor! Yeni takımına hayırlı olsun: 2+1 yıllık anlaşma tamam

Yusuf Yazıcı için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Sözleşmesinin bitimiyle Lille'den ayrılmaya hazırlanan milli oyuncu Yusuf Yazıcı'nın merakla beklenen yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

15 Haziran 2024 Cumartesi 12:13 | Son Güncelleme:
Ve Yusuf Yazıcı'nın uçağı iniyor! Yeni takımına hayırlı olsun: 2+1 yıllık anlaşma tamam

Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı için transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Adı Galatasaray ile de gündeme gelen milli oyuncu Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı belli oldu.

YUSUF YAZICI'NIN ADI GALATASARAY İLE ANILIYORDU

Geçtiğimiz sezon Lille'de başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Yusuf Yazıcı, bu yaz sözleşmesinin bitimiyle Fransız ekibinden ayrılmaya hazırlanıyor. Avrupa'dan birçok talibi olan milli oyuncunun adı uzun süredir Galatasaray ile de anılıyor hatta sarı-kırmızılılarla anlaştığı dahi iddia edilmişti.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

İtalya basınında yer alan habere göre; Serie A devi Milan, Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'yı bu yaz kadrosuna katmayı planlıyor. Girişimlerine başlayan ve milli oyuncu ile 2+1 yıllık mukavele konusunda büyük oranda anlaşmaya varan İtalyan ekibi, bu transferi EURO 2024 sonrası bitirmeyi planlıyor.

Milli oyuncu geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklamada, "Milli oyuncu, "Futbolda hala birçok hayalim var. Tabii ki Milan gibi kulüpleri görmezden gelemezsiniz." demişti.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Yusuf Yazıcı geçtiğimiz sezon Lille formasıyla 42 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 24'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2126 dakika sahada kalan 27 yaşındaki oyuncu, 12 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.